Obavijesti

Show

Komentari 3

'Harry i Meghan osjećali su se zapostavljeno, William i Kate nisu im nikad pružali podršku'

'Harry i Meghan osjećali su se zapostavljeno, William i Kate nisu im nikad pružali podršku'
8

U knjizi 'Pronalazak slobode: Harry i Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji' otkrit će se mnoge pikanterije iz života kraljevske obitelji koje će uzdrmati dvor

VIDEO

Dnevne novine The Times od subote objavljuju isječke iz  dugoočekivane knjige 'Pronalazak slobode: Harry i Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji'. Riječ je o štivu koje će uzdrmati britanski dvor i razotkriti detalje o odnosima između članova kraljevske obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry su najplaćeniji celebrity par

Pokretanje videa...

Zarada Harryyja i Meghan 01:29

Prema dosad objavljenim ulomcima, u knjizi se detaljno opisuje zašto su Meghan Markle (38) i princ Harry (35) smatrali da ih kraljevska institucija ne podržava te rasvjetljava frustracije para zbog palače i medija koji su se nekorektno odnosili prema njima. Šuškalo se kako su Meghan i Harry autorima knjige ispričali svoju stranu priče, ali oni to putem svog glasnogovornika sada demantiraju.

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu intervjuirani i nisu dali doprinos knjizi 'Pronalazak slobode: Harry i Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji'. Ova se knjiga temelji na vlastitim iskustvima autora kao članova kraljevske službe za medije i vlastitom neovisnom izvještavanju - rekao je glasnogovornik para u izjavi vezanoj uz knjigu čiji je izlazak najavljen za 11. kolovoza.

Između ostaloga, ova knjiga otkriva i odnose između Harryja i princa Williama (37) te njegove supruge Kate Middleton (38). Navodi se kako njih dvoje nikad nisu dali iskrenu podršku Harryju i Markle. Uz to, prijatelji od Meghan tvrde kako su William i Kate ignorirali sve teškoće vezane uz Harryja i Meghan te kako su odnosi između braće i njihovih supruga ledeni. Navodno je Kate i ignorirala Meghan tijekom njezina posljednjeg kraljevskog angažmana kojim se američka glumica oprostila od britanske kraljevske obitelji.

Wimbledon 2019 - Day Twelve - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Harry je navodno Williama nazvao snobom zbog načina na koji je od početka njegove ljubavne veze s Meghan pričao o njoj. William ju je nazivao 'tom djevojkom' i savjetovao Harryju da ne brza u brak s njom. To ga je tada jako uvrijedilo. Uz to, Meghan i Harry su se osjećali zapostavljeno te su bili frustrirani jer su uvijek imali zadaću obavljati manje važne kraljevske zadatke za razliku od Williama i Kate. Knjiga također otkriva kako su njih dvoje bili ogorčeni jer im je bilo zabranjeno osnivanje vlastitog ureda u Windsoru.

The Hunger Games Catching Fire Premiere - London

Tvrdili su da su žrtve, a Meghan se čitava situacija nije sviđala jer se morala odreći svog života radi ulaska u kraljevsku obitelj. Uskoro je doznala kako je nazivaju Harryjevim 'trofejem' koji dolazi s 'popriličnom prtljagom'. U nastavku se navodi kako su Meghan pojedini zaposlenici palače diskriminirali zbog njezine boje kože. Glumičin prijatelj otkrio je i kako Meghan nakon svega nije imala drugog izbora nego maknuti se iz te toksične sredine.

Royal visit to Africa - Day Ten

Poseban odlomak posvećen je i dijelu u kojem Meghan i Harry obavještavaju kraljevsku obitelj kako napuštaju kraljevske dužnosti. Piše kako je Harry tadašnje suočavanje s palačom usporedio sa suočavanjem sa streljačkim vodom, a dodaje se i kako su njih dvoje bili frustrirani zato što se kraljica nije željela nasamo sastati s njima kako bi u miru razgovarali o njihovim zahtjevima. 

Duke and Duchess of Sussex statement

- Nakon što su se Harry i Meghan uvjerili da kraljica i Harryjev otac, princ Charles, ne žele baš nikakve promjene i modernizaciju, shvatili su da sve dalje ne bi imalo smisla. Harryjeva želja za promjenom dogodila se tijekom božićnih i novogodišnji blagdana koje su on i Meghan proveli u Kanadi. Princ je tada napokon uvidio da postoji i drugi način života - piše u knjizi.

Knjiga koja će uništiti odnose: 'Harry je krivac, a ne Meghan'
Knjiga koja će uništiti odnose: 'Harry je krivac, a ne Meghan'

Prema pisanju britanskih medija, u knjizi se navodi kako je najveće razočaranje za princa i vojvotkinju uslijedilo je kada su Harryju oduzeta njegova počasna vojna imenovanja. To je bila dodatna potvrda Harryju i Meghan da su ispravno postupili, navodi se u knjizi u kojoj piše da je upravo princ bio glavni pokretač odluke da par napusti dvor i odseli se iz Velike Britanije. Markle mu je bila podrška.

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama