To je to što me zanima!

Thompson donirao bolnici u Vukovaru 132.800 kuna

Thompsonov humanitaran koncert bio je stoti u sklopu njegove turneje "Bilo jednom u Hrvatskoj" koja je i započela u Vukovaru 13. travnja 2007.
Vidi originalni članak

Prihod od Thompsonovog nedjeljnog koncerta u Vukovaru iskoristit će se za kupnju inkubatora, otkrila je ravnateljica Opće bolnice, dr. Vesna Bosanac na konferenciji za novinare. Dodala je kako uređaj košta 170 tisuća kuna, a ostatak novca osiguran je iz drugih dobrotvornih akcija, prenosi portal Javno. Thompsonov humanitarni koncert bio je stoti u sklopu njegove turneje "Bilo jednom u Hrvatskoj" koja je započela u Vukovaru 13. travnja prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • marnisk91 30.12.2008.

    Thompson je opet pokazao da je čovjek velika srca a ne Ustaša ili kak ga već prozivaju neki ljudi u državi....kajin srami se i svi ostali poitičari trebate se sramit,što ne pomognete Hrvatskom narodu,već otimate Hrvatskom narodu....Marko zahvaljujemo Bogu šta postoji takav čovjek.....

  • gljivaludara 29.12.2008.

    sta pisete gluposti. Poznati idu svugdje gdje god ima prilike da ih netko uslika ili snimi. Dakle da i drugi doniraju ili kad doniraju to bi isto bilo po medijima, ali nije. Prema tome, ne doniraju bas tako cesto. Sta jos hocete od covjeka??? Branio je kad je trebalo, dize moral ljudima, donira, a pjesme mu nemaju nista drugo osim poruka o ljubavi prema bogu, drzavi i obitelji.

  • 29.12.2008.

    nije on samo to doniro...osobno znam za šta je dao i to dosta novaca...al neka se makar nešto zna...to frajeru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare