To je to što me zanima!

Thompson na koncertu u Njemačkoj pričao o Kajinu

Na nastupu nije bilo nikakvih incidenata pa se pjevač na bini prisjetio i nedavnog 'okršaja' s Damirom Kajinom oko nastupa u pulskoj Areni
Vidi originalni članak

Marko Perković Thompson održao je u petak koncert u Midas Limes Forumu u Grosskrotzenburgu. Na aerodromu u Frankfurtu hrvatskog pjevača je dočekao najnovij Hummer vrijedan 180.000 eura koji ga je dovezao na nastup. Među posjetiteljima bili su gradonačelnik Grosskrotzenburga Klaus Reuter te visoki policijski dužnosnici. Na koncertu nije bilo nikakvih incidenata pa se pjevač na bini prisjetio i nedavnog okršaja s Damirom Kajinom oko nastupa u pulskoj Areni.
- Veliko hvala Nijemcima što su me ovako lijepo prihvatili. Oni imaju pravnu državu koja funkcionira na poštivanju zakona, a kod nas Kajin i slični mogu raditi što ih je volja. Ipak, pravda pobjeđuje. Vidite i sami, ja pjevam o domovini, ljubavi prema Bogu i svome narodu, pa što u tome ima uopće loše?! - kazao je Thompson svojim obožavateljima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • gidu 01.10.2008.

    Thompson mi moze samo popusiti kitu.

  • 20bucks 28.09.2008.

    @rođo sinko, nisi ti jadan kriv što si nedovoljno inteligentan da zaključiš što je dobro a što zlo i tko kroz svoje interpretacije šalje poruke mržnje i ksenofobije. Naime tu je odgovorna majka priroda i obiteljski odgoj, ali to je druga tema. Ono što je možda bitno da znaš tj. da saznaš (kad već ne kopčaš stvari) jest to da živiš u zabludi i ne znanju, te da si samo jedan od onih koji se povode masama i hirevima nekog čobana koji zavija i urla \"pukni puško\" hvalospjeve. A nas normalne ljude ne zanima mržnja prema nekome zato što je druge vijere, nacionalnosti ili boje kože, dapaće mi smo otvoreni za međusobno prijateljstvo, druženje i slobodno kretanje svugdje i bez straha od ljudi poput tomsona. Taj tvoj tomson je jedna od najvećih trenutnih sramota (uz severinu) za nas koji hrvate ali prije svega ljude! I zato začepi i nejavljaj se više!

  • rođo1 28.09.2008.

    @bucks ono sto nevolim ja i ne slušam,a štose rata tiče dragi moj na svu sreću završijo je ali su ostale rane.ako nisu kod tebe i tebi sličnima kod mene i mnogi drugi hrvata jesu.zbog takvi kao ti i tebi sličnih ova naša država i cozi u krivom smjeru.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare