To je to što me zanima!

Thompson u petak pjeva na velikoj pozornici CMC festivala

Marko Perković Thompson pojavit će se na festivalu kao gost te će s bendom izvesti neke od najvećih hitova. Ne propustite svratiti do Vodica 13. i 14. lipnja
Vidi originalni članak

Već je poznato da će u petak, 13. lipnja u Vodicama prva večer festivala biti rezervirana za koncerte Buđenja i Opće Opasnosti, ali tu organizacija festivala nije stala s iznenađenjima.

Naime, Marko Perković Thompson pojavit će se na festivalu kao gost te će sa svojim bendom izvesti neke od najvećih hitova. Sjećamo se da je lani za vrijeme samog festivala riva bila dupkom puna, preko 40.000 ljudi prisustvovalo je CMC festivalu, a što li tek možemo očekivati kada se iz razglasa budu orile pjesme Thompsona i Opće Opasnosti, dva koncertno najatraktivnija domaća izvođača. Svakako valja spomenuti da će i Tiho Orlić sa svojim bendom izvesti nekoliko novih hitova.

Buđenje, Tiho Orlić, Thompson i Opća Opasnost na velikom stageu CMC festivala garancija su izvrsne svirke i nezaboravnog provoda. Sve su to razlozi da nikako ne propustite svratiti do Vodica 13. i 14. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tiki123 03.06.2014.

    pa malo bolje pogledaj na njegove stranice jer znas da 24 sata nece o njegovom doprinosu za slavoniju pricat a i bit ce cili njegov koncert samo za poplavljena podrucja a ne ka neki trcat pred kamere i doc otpivat jednu pismu i onda su spasili slavoniju

  • fiore 02.06.2014.

    a gdje je Thompson bio svih ovih dana kada se pjevalo za pomoć ljudima u slavoniji?domoljub?

Komentiraj...
Vidi sve komentare