To je to što me zanima!

'Thor': Gromovnik se pripremio za gozbu dostojnu božanstava

Prije svake bitke, kojih će u 'Thor: Ragnarok' biti povelik broj, kako nam se čini, valja se dobro najesti. A kako nam je redatelj Taika Waititi pokazao, pred Thorom baš mora biti gozba
Vidi originalni članak

Na kraju drugog dijela sage o Osvetnicima, 'Osvetnici: Doba Ultrona', Hulk i Thor su svaki otišli na svoju stranu, jedan skokovima a drugi vitlanjem čekića. No u nastavku Thorovih avantura, ta dva neočekivana prijatelja ponovno će se naći na istoj bojišnici.

No prije svake bitke, kojih će u 'Thor: Ragnarok' biti povelik broj, kako nam se čini, valja se propisno najesti. A kako nam je novozelandski redatelj Taika Waititi pokazao, pred Thorom uvijek mora biti povelika gozba.

'Thor: Ragnarok' krenuo je sa snimanjem prije nekoliko mjeseci, o čemu smo već pisali, a uz Chrisa Hemswortha u naslovnoj ulozi te Marka Ruffala u ulozi Hulka, u njemu glume i Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban i Cate Blanchett.

Uz njih se u 'Thor: Ragnarok' pojavljuje i Tom Hiddleston kao Loki, a potvrđena je i uloga Anthonyja Hopkinsa u ulozi Odina. Uz gore nabrojane glumce, valja spomenuti i da Idris Elba reprizira ulogu Heimdalla, dok je Jaimie Alexander ponovno Sif. Film se u kinima očekuje tijekom jeseni ove godine, dok najave za prvi foršpan još uvijek nisu stigle.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare