To je to što me zanima!

Thor je 'upao' u emisiju uživo: Čitao je vremensku prognozu...

Makni mi se iz kadra, čovječe. Ono kad bi tvoj prijatelj htio skupiti radno iskustvo, a onda se voditeljima više svidi nego ti, napisala je reporterka uz video na kojemu se vidi kako je Chris 'preuzeo' njenu ulogu u vijestima
Vidi originalni članak

Australska reporterka Lauren Phillips izvještavala je s livade u Sconeu, mjestu u australskoj državi New South Wales. Usred čitanja vremenske prognoze na livadi joj je u kadar 'upao' holivudski glumac Chris Hemsworth (37), poznat po ulozi 'Thora'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your mate wants to do work experience with you but then the hosts like him better. 🤣 Surprise @richardwilkins @rebeccamaddern Unfortunately you’ll have to keep me. @thetodayshow

A post shared by Lauren Phillips (@lfizzlphillips) on

Chris je reporterki prišao, preuzeo mikrofon od nje i počeo pričati. Lauren je bila iznenađena, kao i njezini kolege u studiju Richard Wilkins i Rebecca Maddern, koji izrazima lica nisu mogli sakriti šok koji su doživjeli.

Reporterka Phillips pitala je glumca hoće li preuzeti čitanje prognoze, što je on i učinio. 

- Idemo sve pogrešno izgovoriti - rekao je Chris dok je uzimao papir na kojoj je pisala vremenska prognoza.

Lauren se snimkom s glumcem pohvalila na društvenim mrežama.

GLUMICE POTPLAĆENE Razlike u plaći: The Rocku 222 mil. kuna više nego Scarlett...

- Makni mi se iz kadra, čovječe. Ono kad bi tvoj prijatelj htio skupiti radno iskustvo, a onda se voditeljima više svidi nego ti. Iznenađenje, Richarde i Rebecca. Nažalost, morat ćete zadržati mene - napisala je Lauren uz video. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 14.09.2020.

    omg lol lol kak je kuuuullllllllll

Komentiraj...
Vidi sve komentare