To je to što me zanima!

'Thor: Ragnarok': Bog munje i groma ratovat će s Hulkom?

Iako nije pravi foršpan, već je 'samo' teaser za foršpan, prvi video iz nadolazećeg trećeg filma o Thorovim avanturama ostavlja sve bez daha. Bog groma će se ozbiljno namučiti
Vidi originalni članak

Najnoviji film u sagi koju pratimo još od 2011. godine, kada je u kina došao prvi film o bogu groma, Thoru, označava kraj cijelog serijala. No nema straha jer iako je rečeno da će ovo biti konačni film o avanturama ovog superjunaka, i dalje ćemo ga moći vidjeti i u drugim Marvelovim filmovima koji nam dolaze u narednih nekoliko godina.

Božanski superheroj se ovaj put nalazi u velikoj 'gabuli' jer mu je uništeno njegovo superoružje te mu je preostala samo njegova snaga da bi rješavao probleme. A kada je snaga jedino što imate, bitka protiv Hulka baš i nije najpametnije rješenje.

Pogledajte prvi foršpan za 'Thor: Ragnarok'

'Thor: Ragnarok' trenutačno se nalazi u postprodukcijskoj fazi pod budnim okom redatelja Taike Waititija. U glavnoj je ulozi, jasno, Chris Hemsworth kao Thor, a pridružuje mu se i Mark Ruffalo koji reprizira ulogu Hulka. Uz njih glume i Jeff Goldblum, Tessa Thompson i Cate Blanchett, koje sve možete vidjeti u ovom foršpanu, a pridružuje im se i Karl Urban.

Uloge ponavljaju Tom Hiddleston kao Loki, a potvrđena je i uloga Anthonyja Hopkinsa u ulozi Odina. Osim Hiddlestona i Hopkinsa svoje uloge će ponoviti i Idris Elba kao Heimdalle te Jaimie Alexander koja je opet Sif.

Film se u kinima očekuje početkom studenog ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Old_School_1 11.04.2017.

    Ovo bi trebao biti trailer i gotovo...al naravno ajmo jos bar 2 izbacit i pokvariti film ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare