To je to što me zanima!

'Thor: Ragnarok': Uz sve ostale heroje nastupa i Dr. Strange

Thor se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio kraj svijeta. No prije toga mora preživjeti gladijatorsku borbu u kojoj se suočava sa svojim bivšim saveznikom, Nevjerojatnim Hulkom
Vidi originalni članak

'Thor: Ragnarok' dobio je upravo jednu dozu magije. Premda je bilo poznato kako će se i Benedict Cumberbatch pojaviti u nadolazećem filmu o Thoru, ipak nije bilo poznato koja točno je njegova svrha u filmu. No novi spot koji je emitiran u Japanu nam je i to objasnio.

Foršpan s japanskog Marvelovog YouTube kanala nas odmah baca u akciju između Gromovnika i Doctora Strangea. Kako se čini, Sorceror Supreme ima neke zloslutne riječi za Thora.

Pogledajte video

U filmu 'Thor: Ragnarok' Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svojeg moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok, uništenje svojeg rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije, kojeg predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom - Nevjerojatnim Hulkom.

U glavnim ulogama su Chris Hemsworth kao Thor te Mark Ruffalo koji reprizira ulogu Hulka. Uz njih glume i Jeff Goldblum, Tessa Thompson te Cate Blanchett, a pridružuje im se i Karl Urban. Uloge ponavljaju Tom Hiddleston kao Loki, a potvrđena je i uloga Anthonyja Hopkinsa u ulozi Odina. Osim Hiddlestona i Hopkinsa svoje uloge će ponoviti i Idris Elba kao Heimdalle te Jaimie Alexander koja je opet Sif.

Film se u kinima očekuje tijekom listopada ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare