To je to što me zanima!

Thor u akciji protiv australskih požara donirao milijun dolara...

Po uzoru na Hemwortha, pjevačice Pink i Kylie Minogue te glumica Nicole Kidman donirale su svaka po pola milijuna američkih dolara, a kampanja se nastavlja
Vidi originalni članak

Glumac Chris Hemsworth (36) oduševio je Australce. Dok se cijeli kontinent bori s velikim požarima, ovaj je glumac, inače rođeni Australac, odlučio sa svojom obitelji donirati čak milijun dolara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pozdrav svima. Kao i cijeli svijet, i ja sam pogođen ovim što se događa kod nas u Australiji. Odlučio sam zato donirati milijun dolara. Neka donira tko god može, svaki cent je bitan - izjavio je Chris. 

Hemsworth se proslavio ulogom Thora u blockbusteru iz 2011., a ljetos je neugodno iznenadio mnoge obožavatelje kad je najavio kako se povlači iz glume i uzima pauzu jer mu je prioritet obiteljski život. 

NA GODINU DANA Chris Hemsworth se povlači iz Hollywooda: Obitelj je prioritet

Srećom po Hemsworthove ljubitelje, ali i fanove filmova o superjunacima, Chris se zadovoljio tek malo duljim odmorom i punjenjem baterija pa će tako Thora glumiti i sljedeće godine kad bi trebao izaći 'Thor: Love and Thunder', pod redateljskom palicom Taike Waititija (44).

Pjevačice Pink (40) i Kylie Minogue (51) te glumica Nicole Kidman (52) donirale su svaka po pola milijuna američkih dolara, a kampanja se nastavlja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NivesG 08.01.2020.

    Bolje da su devama kupili vodu.

  • kung fu panda 08.01.2020.

    Lijepo od njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare