To je to što me zanima!

Thurman je bila njegova žrtva? Uma se obrušila na Weinsteina

Sretan Dan zahvalnosti svima. Osim tebi Harvey i tvojim zlim urotnicima, drago mi je da se situacija odvija polako, ne zaslužuješ čak niti metak, napisala je holivudska glumica
Vidi originalni članak

Zahvalna sam što sam živa, zbog svih onih koje volim i koji imaju hrabrosti zauzeti se za druge, napisala je Uma Thurman (47) na Instagramu.

Osim što je čestitala Dan zahvalnosti, glumica je upotrijebila hešteg '#metoo' uz kojeg žrtve seksualnog nasilja progovaraju o onome što su proživjele.

- Nedavno sam rekla da sam ljuta, zbog nekoliko razloga, #metoo u slučaju da niste primijetili prema izrazu mog lica. Važno je uzeti si vremena i biti precizan. Stoga, sretan Dan zahvalnosti svima. Osim tebi Harvey i tvojim zlim urotnicima, drago mi je da se situacija odvija polako, ne zaslužuješ čak niti metak. Čekajte nove informacije - napisala je glumica i potaknula šuškanja da je i ona bila žrtva pohotnog producenta.

Uz poruku Uma je postavila kadar iz filma 'Kill Bill: Volume 2' kojeg je Tarantino snimio u suradnji s Miramaxom čiji je osnivač Harvey i njegov brat Bob Weinstein.

Inače, braća su Miramax prodala tvrtki Walt Disney, a nakon toga osnovnali su The Weinstein Company. Uma je s Miramaxom i Harveyem surađivala čak šest puta u svojoj karijeri.

Glumica je već govorila o temi seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji, a tada je pohvalila hrabre žene koje su se usudile izaći i priznati što im se dogodilo. Kada ju je novinar pitao je li se i ona našla u sličnoj situaciji, Uma je 'progutala knedlu' i rekla:

- Nemam vam ništa lijepog za ispričati. Čekam da me prođe ljutnja. Kada ću biti spremna, sve ću otkriti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Harvey (W)Einstein 18.10.2019.

    Njega za ministra spolnih poslova stavit

  • čomizlo 24.11.2017.

    ma daj sve su šutile dok im je to pasalo da se probiju,šta nije odmah rekla i otišla iz tog posla ako joj nije odgovaralo,nego sad stigle ih godine karijere stagniraju,pa sad daj nek se piše o meni bilo što samo nek se piše

  • 24.11.2017.

    Weiny pola Hoolywooda sprašio 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare