To je to što me zanima!

Tia Jurčić: Moj očuh Ljubo odlično je prihvatio Chrisa

Tia će uskoro uploviti u bračnu luku s američkim košarkašem. Očuh je njezina budućeg supruga prihvatio jer je pošten, neiskvaren i velikog srca
Vidi originalni članak

Nedavno je objavljeno da se Tia Jurčić (25), pokćerka SDP-ovca Ljube Jurčića, udaje za bivšeg košarkaša Cibone Chrisa Warrena (28). Zagrepčanka je ljutita zbog ružnih komentara na forumima na kojima je zovu sponzorušom. Za Index.hr je ispričala kako je Chris odlična osoba i kako je pogađaju rasistički komentari o njemu. Njezin očuh Ljubo Chrisa je odlično prihvatio jer vidi, kaže, da je osoba s velikim srcem, pošten i neiskvaren. Tia i Chris nadaju se da će ubrzo imati i djecu. Detalje oko svadbe još ne znaju. Tia je sada u Americi i priprema se za ispite kako bi što prije završila fakultet. Kako će Warren zaigrati za španjolski Bilbao, počela je učiti i španjolski. Tia i Waren zajedno su oko dvije godine, a početkom godine su se zaručili.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sussi 09.07.2009.

    Tia vam želim mnogo sreće i ne obraćaj pažnju na druge šta misle , to je tvoj život i živi ga kako ti hoćeš , a i tvoj očuh Ljubo je pravi čovjek pokazao se davno .

  • citizen 09.07.2009.

    Ima cura pravo...jesu rasisticki comentari....

  • sps 09.07.2009.

    bolje da csi primila hrvatski kurac nego od tog crnje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare