To je to što me zanima!

Tijana Ajfon je dobila otkaz u solariju: Dovodila muškarce na posao i imala seksualne odnose

Muškarci su joj često donosili razne poklone, ali je ubrzo sve došlo do šefa. Iako mu je Ajfon bila draga, dobila je otkaz, pričao je prije koliko godina izvor blizak Tijani za Kurir
Vidi originalni članak

Srpska starleta Tijana Maksimović (27), poznatija kao Tijana Ajfon prije nego što je postala reality zvijezda radila je u jednom solariju. Srpski mediji prenose kako je otkaz dobila jer je često imala seksualne odnose na radnom mjestu. Kada bi završilo radno vrijeme dovodila je muškarce u kabinu, prenosi Kurir. 

- Tijana je jedno vrijeme radila u solariju i dobro je zarađivala. Uvijek je imala odlične napojnice. S obzirom na to da je tada živjela s cimerom u stanu, koristila je priliku na poslu i dovodila muškarce na svoje radno mjesto. Često su joj donosili razne poklone, ali je ubrzo sve došlo do šefa. Iako mu je Ajfon bila draga, dobila je otkaz - pričao je prije koliko godina izvor blizak Tijani za Kurir. 

Uhićena starleta inače se prije nekoliko godina hvalila skupocjenim poklonima koje je dobivala od svojih partnera, a nikad im nije htjela otkriti identitet kako ih ne bi eksponirala javnosti. Navodno joj je dečko s kojim je bila 2017. nabavio automobil vrijedan 380.000 eura, odnosno dva milijuna i 885 tisuća kuna. 

- On se ne voli javno eksponirati i da bi se poštovao ne pričam o njemu, ali istina je da mi je poklonio ovaj nestvarni automobil. Još uvijek ne mogu vjerovati - govorila je tada, ali tu nije bio kraj luksuznim poklonima kojima se hvalila, piše Blic . 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 03.06.2020.

    Mislim da je jako nepravedno prema muskarcima koji placaju seks sto one onda ovako izgledaju.Da sam musko i da placam, htjela bi vrhunsku ljepoticu, a ovakve ne bi ni za kakve pare .Ali musko nisam , pa samim time nikad necu shvatit zasto ovo neko plati,i to skupo.

  • Brozo 02.06.2020.

    Ajfon hahahhahah

  • bubleha 02.06.2020.

    Kad je puste, nastaviće djelatnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare