To je to što me zanima!

Tijela koja je našao nisu nikako mogla poteći s našega svijeta

Mladi Eli je u jednoj svojoj potrazi pronašao komoru s oklopljenim tijelima koja očigledno nisu sa Zemlje. Krađa njihovog opakog oružja baš i nije bila dobra ideja
Vidi originalni članak

Priča o mladiću koji nađe fenomenalno oružje, koje ga učini super moćnim, stara je koliko su stare i priče koje se pričaju pred spavanje. No dok su takve priče u glavnim ulogama uglavnom imale vitezove i njima slične heroje, priča koja nam dolazi u kina tijekom ljeta u svojoj glavnoj ulozi ima jednog običnog dvanaestogodišnjaka.

NEMORALNO Dolazi nam prerada jedne od boljih erotskih drama iz 90-ih

Eli je posvojeno dijete, koje provodi svoje vrijeme uglavnom na obližnjem smetlištu gdje traži interesantne komade metala. U jednoj svojoj takvoj potrazi posve slučajno pronalazi komoru s oklopljenim tijelima koja očigledno nisu sa Zemlje. Ne znajući što radi, slučajno probudi jednog izvanzemaljca te u strahu panično pobjegne noseći njegovo opako oružje.

VENOM Njegovo unutarnje čudovište napokon će izaći na površinu

Stvari se nenadano zakompliciraju dolaskom njegovog brata Jimmyja, koji je upravo odslužio šestogodišnju zatvorsku kaznu, a kojeg prati okrutni kriminalac Taylor Bolek. Ovaj negativac s komičnim prezimenom želi se domoći svojih 50,000 dolara koje mu Jimmy duguje. U metežu koji nastane Eli slučajno otkrije kako se koristi vanzemaljsko oružje. Time je mladić upravo postao meta i kriminalcima, kao i vanzemaljcima.

A u bijegu će mu moći pomoći jedino njegov brat kojeg gotovo da niti ne poznaje. Braći ubrzo postaje jasno da se moraju dati u bijeg, a kao jedina zaštita dvojcu služi pronađeno misteriozno moćno oružje koje im je zadnja šansa za preživljavanje.

Pogledajte video

Glumačku postavu, uz Jamesa Franca, čine Carrie Moon, Zoë Kravitz, Dennis Quaid te mladi Myles Truitt u ulozi Elija i Jack Reynor kao Jimmy. Film su napisala braća Jonathan i Josh Baker, koji su ostavili tako dobar dojam na producente svojim kratkim filmom 'Bag Man' da su preuzeli i režiju.

'Kin' u naša kina dolazi početkom sezone horora, 20. rujna, u distribuciji Blitz Filma.

VIDI OVO: Melania Trump okopavala vrt i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare