To je to što me zanima!

Tim je skandirao Vjekino ime: Nek' tako ostane i bit će ludilo

Bome, stvarno se to počelo nizati. Postalo nam je normalno dobiti osam, devet, a i deset, istaknuo je Vjeko koji je napredovao u showu s majkom Davorkom
Vidi originalni članak

Šefice 'Ribica', Andrea i Barbara, svojom su verzijom lososa na pari pobijedile Loretu i Ivanu, i to za pet bodova. Nakon kušanja oba jela, Mateja Domitrović Sabo, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček utvrdili su da su Splićanke svoj losos, holandez umak i ciklu odradile bolje nego Zadranke te ih nagradio s visokih 26 bodova.

Po dvije devetke i osmicu dobili su i šefovi tima 'Peškafond', i to za štrudlu od grdobine i škampa, kremu od špinata te pire od čičoke sa špekom. Žiri se složio da je tanjur obitelji Letica bolji od onog Roberta i Ivana, čiji je tanjur ipak izgledao ljepše i oku ugodnije. No, Davorkine ruke su ljepše začinile jelo, pa su tako okusi nadvladali vizualni dojam suparničkog tanjura.

- Bome, stvarno se to počelo nizati. Postalo nam je normalno dobiti osam, devet, a i deset! Samo, daj Bože da sad to tako non-stop ostane. I bit će ludilo - rekao je Vjeko dok su u timu skandirali njegovo ime.

Nikolina i Otto su također uspjeli prikupiti bodove za tim 'Peškafond', i to nakon dva dana neuspješnog kuhanja. Doduše, žiri se nije mogao odlučiti čija je potrbušina uz miso umak, pečeni karfiol i krumpire ukusnija, pa su tako Nikolina i Otto podijelili bodove sa svojim velikim konkurentima, Josipom i Miroslavom.

Pred šefovima je najteža odluka – koji par poslati u kuhoboj? Što su odlučili Davorka i Vjeko te Andrea i Barbara, gledatelji će doznati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u četvrtak, 3. svibnja u 21:10 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anchy2004 03.05.2018.

    Ne počne u 21:15, nego u 22:10, pošto je na rasporedu divan srpski film bez prijevoda Sramota

  • 02.05.2018.

    u početku najnegativniji a sada najpopularniji ,

  • 02.05.2018.

    Vjeko legenda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare