To je to što me zanima!

Timberlake prodaje penthouse u New Yorku za 46 milijuna kn

Glumac će zaraditi na prodaji stana u New Yorku. Dvije godine nakon što ga je kupio za 33 milijuna kuna prodaje ga po cijeni od 46 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Iako su britanski mediji nedavno objavili vijest o tajnom vjenčanju Justina Timbelakea (31) i Jessice Biel (30), šuška se kako par ipak još nije ozakonio svoju petogodišnju vezu. Nakon napisa da se par vjenčao u Jackson Holeu u Wyomingu pojavile su se glasine kako je vijest o vjenčanju lažna jer glumica navodno tijekom vikenda nije bila ni blizu Wyomingu dok je Timberlake radio u Puerto Ricu.

Prema pisanju Daily Maila, glumac trenutačno planira svadbu s Jessicom i na prodaju je stavio svoj stan u New Yorku za kojeg traži 7.65 milijuna dolara (46 milijuna kuna).

Glumac će zaraditi na prodaji penthousea kojeg je 2010. godine kupio za 5.56 milijuna dolara (33 milijuna kuna).

Objekt se nalazi u središtu Manhatttana, ima zapanjujući pogled na Empire State Building, u njemu se nalaze tri kupaonice, tri spavaće sobe, kamin i terasa. 

Pjevač je nedavno u suradnji s dizajnericom interijera Estee Stanley pokrenuo novu internet stranicu HomeMint.com specijaliziranu za uređenje doma.

Nakon što mu je Estee, koja je bila njegova stilistica tijekom nastupa s bendom 'N Sync, uredila dom, rodila se ideja o partnerstvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • _petra_ 23.08.2012.

    i to ce bit da je cijena skocila jer je to bio njegov stan i trosio ovu svoju u njemu

  • muskarac 23.08.2012.

    e bas ovakav stan ja trazim, kome da se javim?

  • kafendžija 23.08.2012.

    ja kad bi ušla u takav stan,onak...ne znam...bojala bih se pomaknut i dodirnut išta :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare