To je to što me zanima!

Tin uživa u svojoj vladavini: Pjesma, masaže i češkanje

Što je sve najmlađi kaštelan poželio to je i dobio! Čak je u jednom trenutku odlučio saznati što se točno događa između Kristine i Željka, pa je krenuo u ispitivanje
Vidi originalni članak

Da se brzo priviknuo na visoki položaj kaštelana Tin je dokazao već rano ujutro kada je svima iz nižeg staleža podijelio zadatke. Nešto kasnije nije odlučio štedjeti ni svoje 'prijateljice'.

Kristinu je tako ponovno zaposlio da ga masira na kaštelanskom krevetu u sobi te da mu pjeva glazbene želje koje naruči, Sanja je za to vrijeme morala loviti muhe dok je Đima brisala prašinu. Kada se ustao, 'želje i pozdravi' su se nastavili. 

Što je sve najmlađi kaštelan poželio to je i dobio! Čak je u jednom trenutku odlučio saznati što se točno događa između Kristine i Željka, pa je krenuo u ispitivanje.

 Je li dobio odgovore na svoja pitanja te što su sve za njega djevojke morale raditi pogledajte u videu, a više saznajte u večerašnjoj epizodi 'Anna', na RTL-u! 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tacit 22.09.2016.

    Anno , ne bez razloga sadrži dva n !! Onako kako ga spikeri čitaju, najavljuju na RTL-u - ima sasvim drugo značenje i ne vjerujem da bi takvo vezali uz "kvalitetu" "emisije". Pa nije valjda da ni jednog sposobnog lektora nemaju. I onda pravo pa u "aaanooo" . Bljak !!

  • rea0770 22.09.2016.

    ma mali je preserator

  • 779danai4ure 22.09.2016.

    a ne ka ja :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare