To je to što me zanima!

Tina istiskivala Darku prišteve: Ajme, pa ovo frca k'o fontana!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok su Zorica i Tina bile ispred prostorije za pušenje, prišao im je Darko i zatražio pomoć zbog prišteva na preponama koje je raskrvario. Tina je 'priskočila' u pomoć
Vidi originalni članak

Kako su djevojke iz Big Brother kuće nedavno eksperimentirale na Darkovim preponama s epilatorom, Makedonac sada osjeća posljedice. Pojavili su mu se prištići koje je istiskivanjem raskrvario pa je Tinu Šegetin i Zoricu Marković tražio za pomoć.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tina mu je spremno pomogla pri sprečavanju daljnjeg masakra te mu donijela alkohol i vatu, dok je on sjedio i radio bolne grimase.

Tina je zaključila da se radi o uraslim dlačicama te se požrtvovno 'bacila' na pažljivo istiskivanje. Darku je procurila krv, a Tina je na 'predstavu' pozvala i Miku.

- Ajme, dođi vidi ovo, frca k'o fontana - povikala je Riječanka.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • LanaKaluđerović 16.09.2015.

    Dakle, vidim jaaaako puno komentara na BB, znači: gleda se ili, čita se...... Pa ljudi dragi, kud sa tim " pljuvanjem " , shvatite ovu emisiju kao ogledalo naše nacije ili "bivše" i udrite brigu na veselje. Meni osobno muž jednostavno otme daljinski a ja bih ih samo gledala i umirala od smijeha dolazeći do zaključka da zbilja ima luđaka koji nas nasmijavaju...

  • misko2k 15.09.2015.

    E, da je šta drugo frcalo ko fontana bi se jos oblizivala

  • XxCROxX 15.09.2015.

    "Tina mu je spremno pomogla pri SPREČAVANJU" 100% hrvatske novine

Komentiraj...
Vidi sve komentare