To je to što me zanima!

Tina Katanić, buduća teta u vrtiću, još je slobodna

Iako je u KD-u Dražena Petrovića navijala s dečkima, Tina tvrdi kako je njeno srce još slobodno. Društvo su joj pravili brat Edo i njegovi prijatelji
Vidi originalni članak

Obožavam klince. Školujem se za tetu u vrtiću. Baš sam na praksi i tek sad vidim da to nije lagan posao, kaže Tina Katanić.
Bivša Kraljica Hrvatske svako jutro budi se u šest i radi u vrtiću. Iako joj to teško pada, osmijeh djece o kojoj se brine sve popravi.
- Nije lako sređivati Barbike i lutkice te cijeli dan biti koncentriran i oran zbog klinaca. Ipak, obožavam taj posao. Želim u budućnosti otvoriti igraonicu - otkriva Tina (23), koja razmišlja i o pjevačkoj karijeri. Prekjučer je otišla na košarkašu utakmicu u KD “Dražen Petrović” u Zagrebu.
- Obožavam hokej, a pratim i košarku. Bilo mi je dosadno, pa sam se 'prikrpala’ bratu i njegovim prijateljima - priča Tina i dodaje da od silnih obveza ne stigne naći pravu ljubav.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ama 12.07.2009.

    Kad vec svi komentiraju o njenim dečkim..sto se niko nezapita tko je ovaj dečko pored nje? I tko joj je ustvari \"brat\"??

  • svi_smo_doma 09.12.2008.

    Htjedoh' reći - Hrvatska ima pravih, stvarnih show zvijezda, što ne bismo čuli nešto zanimljivo o njima? U igri su samo spletke, ogovaranja i nagađanja i to sve nemaštovito. Svaki put kad izađem na ovu stranicu nadam se da ću vidjeti nešto vrijedno, a ne ovo - POPUNJAVANJE PRAZNOG PROSTORA!

  • user_23463 08.12.2008.

    \"...razmišlja o pjevačkoj karijeri...\" :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare