To je to što me zanima!

Tina Katanić se nakon dugo vremena pojavila u javnosti: Društvo joj je radio Ciganović

Pratila je reviju iz prvih redova, a za tu je prigodu odabrala elegantno bijelo odijelo i sandale. U jednom trenutku pozirala je s modnim stilistom Nevenom Ciganovićem, koji je plijenio pozornost u kratkoj majici
Vidi originalni članak

Bivša manekenka i voditeljica Tina Katanić (38) povukla se iz javnosti 2015. nakon što je procurila snimka seksa. Godinama je izbjegavala javna okupljanja. No, došlo je vrijeme i da se to promijeni. Nakon što je nedavno progovorila o skandalu koji joj je uzdrmao karijeru, pojavila se na modnoj reviji u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratila je reviju iz prvih redova, a za tu je prigodu odabrala elegantno bijelo odijelo i sandale. 

U jednom trenutku pozirala je s modnim stilistom Nevenom Ciganovićem, koji je plijenio pozornost u trapericama, kratkoj majici s uzorkom, crnom sakou te kaubojskim čizmama.

Katanić je je nedavno aktivirala Instagram profil, a progovorila je i o skandalu iz 2015.

- Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već́ kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja - rekla je u intervjuu za Story.

NAKON SEDAM GODINA Tina Katanić o skandalu koji joj je obilježio život: 'Bila sam žrtva, patila je i moja obitelji'

- Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela. U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave - dodala je.

Na društvenim mrežama je uz selfie otkrila čime se danas bavi.

- Gdje je danas Tina? Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno - voljeti van granica. Kao i uvijek - napisala je.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dominmat 17.09.2022.

    aaaa.... to je ona... 😀 (hi, hi, hi...)

  • a.u.p.m 17.09.2022.

    Vrača se na "posao".

  • Izdislav 17.09.2022.

    "Voljeti van granica"? Znači, pasalo ti je........

Komentiraj...
Vidi sve komentare