To je to što me zanima!

Tina Katanić: Zezala sam se s Aleks o veličini grudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Miss Pinky je nakon međunožja pokazala i gole grudi. Manekenka je u IN magazinu s Aleks Grdić otišla na bodypaint te slučajno otkrila grudi
Vidi originalni članak

Ne želim da se oko toga radi halabuka. Samo sam radila svoj posao, a dio toga je bilo da mi oslikaju tijelo, komentirala je manekenka Tina Katanić (25) razodijevanje u realityju “Miss Pinky”. Manekenka je u zadnjoj epizodi showa pred kamerama Nove TV pokazala kako izgleda snimanje editorijala. Morala je odjenuti raskošnu haljinu. Prije toga su joj oslikali tijelo i trebala je skinuti grudnjak. Bradavice su joj prekrili flasterima. S kolegicom Aleksandrom Grdić komentirala je kako joj snimaju “baš tu desnu dojku koja joj je manja od lijeve”.
- Joj, to sam se zezala s Aleks. Žene pričaju o veličini i obliku grudi. Drugi put ću paziti da kamera ne ide sa mnom u garderobu - kaže Tina.
Studentica predškolskog odgoja prije tjedan dana je, iskačući iz torte na promociji, pokazala međunožje. Bilo joj je užasno neugodno. Nije računala na to da će je dva muškarca iznositi iz torte od stiropora. Da je to znala, kaže, obukla bi drukčije rublje, a ne bijele tange.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sintica 02.05.2009.

    ispala ti minđa...hihi-i ona sva sretna ...majko moja!!

  • šamar 13.02.2009.

    ovaj tisak je poludio! pise svakakve gluposti...

  • corn flakes 12.02.2009.

    Predškolski odgoj!!??!! I još nešto: Pa zar muškarci komentiraju međusobno veličinu spolovila - mislila sam da to uglavnom čine žene... Izgleda da živim u zabludi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare