To je to što me zanima!

Tina: Moram sat sakriti od Marka Tolje da ga ne ukrade

Volim vidjeti vesele boje jer mi brzo dosade obični satovi. Osim toga, mora biti pomalo i otkačen, a mogu ga nositi i kao narukvicu, Tini se svidio Brenatt sat
Vidi originalni članak

Zaljubila sam se u taj sat na prvi pogled jer je zanimljivog i unikatnog dizajna. Sasvim je sigurno da ga više neću skidati s ruke, kaže manekenka.

Tini Katanić (29) sat je isprva djelovao masivno, ali čim ga je probala, shvatila je koliko je lagan te da će joj savršeno pristajati uz sve njezine modne i otkačene kombinacije.


- Nosit ću ga i na neku svečaniju odjeću, ali i kad ću biti u trapericama i sportskom izdanju jer je univerzalan i iskoristiv u svim prigodama - tvrdi manekenka.

Dodaje kako je sigurna da će satove Brenatt rado nositi i muškarci i žene, kao i mlađe i starije generacije.


- Bojim se da će mi ga moj pjevački mentor Marko Tolja oteti pa ga neću ostavljati u garderobi kad ćemo pjevati u subotnjem finalu showa ‘Zvijezde pjevaju’ - kaže kroz smijeh Tina. Sat joj se najviše sviđa jer ima silikonski remen i mladenačkog je izgleda.


- Volim vidjeti vesele boje jer mi brzo dosade obični satovi. Osim toga, mora biti pomalo i otkačen, a mogu ga nositi i kao narukvicu - zaključila je Katanić.

Satovi Brenatt mogu se kupiti u ograničenim količinama uz naš tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Darko05 03.05.2014.

    Jadna ne zna nista drugo obuci nego neku staru minicu i kesiti se u kameru.

  • dipsy2010 01.05.2014.

    Dosadni ste više sa ovim satovima.....

  • VIC3148 01.05.2014.

    a ko j' sad ova???

Komentiraj...
Vidi sve komentare