To je to što me zanima!

Tina Rupčić: Ovo što se meni dogodilo je smiješno

Pjevačicu i prateći vokal grupe Parni valjak nakon 13 godina braka frontmen Cubisma Hrvoje Rupčić ostavio je zbog glumice Zrinke Cvitešić
Vidi originalni članak

Tina Rupčić (37) prije desetak dana potvrdila je da njen suprug Hrvoje (38) više ne živi s njom i sinovima Noom (11) i Jakovom (4). Nakon 11 godina braka frontmen Cubisma ostavio ju je zbog glumice Zrinke Cvitešić (28). Tina ističe kako se osjeća dobro i vjeruje da se sve ovo dogodilo s nekim dobrim razlogom. Hrvoje već dva mjeseca živi u podstanarskom stanu na Trešnjevci. Pjevačica nije htjela komentirati koliko dugo zna za vezu svog supruga i Zrinke dodajući da to sad nije ni važno.
- Bilo bi jadno pričati o detaljima jer poštujem obitelj svog supruga. Sve se događa s nekim razlogom koji možda nije ni loš - kaže.
S Hrvojem je ostala u dobrim odnosima i ne smatra da je on ovom prevarom nešto loše napravio.
- Ne želim ovome pridavati pažnju jer se to događalo i ljudima prije mene. Kad se sjetim da su neke majke izgubile sinove, onda je ovo što se meni događa presmiješno - istaknula je.
Tina je dodala kako su ona i Hrvoje imali super brak te da nikad nije igrala na kartu "kučke" kako bi kontrolirala svog muškarca. Takve igrice nisu je nikad zanimale, kao što je ni sada ne zanima odnos Hrvoja i Zrinke.
- Iako se tako ne čini, nisam stala sa strane i ne prepuštam Hrvoju da odluči. Ionako je brak još uvijek u mojim rukama - kazala je. Skorašnje blagdane provest će s djecom kod svoje i Hrvojeve obitelji. Sada se želi koncentrirati na novi album i lutkarsku predstavu, čija premijera se planira za siječanj u kazalištu Trešnja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nomistakes 26.01.2024.

    Aha, moeš mislit, tješi se tješi dok Rvoja teše Zrinku tj. nekad je tes'o 😉

  • muskarac 02.12.2008.

    nekako je ona sve ovo dobro iskomentirala da bi bilo istina hm hm

  • colored 01.12.2008.

    kužima da i ona krije nekog ljubavnika iza ovih izjava... pa ja ne da bi ga ubila , već bi ga prvo javno linčovala a zatim objesila.... ako je u tom braku bilo ljubavi ove njene izjave nisu na mjestu ako je prethodno ona varala, onda jesu... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare