Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Tina Rupčić: Ovo što se meni dogodilo je smiješno

Pjevačicu i prateći vokal grupe Parni valjak nakon 13 godina braka frontmen Cubisma Hrvoje Rupčić ostavio je zbog glumice Zrinke Cvitešić

Tomislav Miletić
Foto: Tomislav Miletić
8 komentara

Tina Rupčić (37) prije desetak dana potvrdila je da njen suprug Hrvoje (38) više ne živi s njom i sinovima Noom (11) i Jakovom (4). Nakon 11 godina braka frontmen Cubisma ostavio ju je zbog glumice Zrinke Cvitešić (28). Tina ističe kako se osjeća dobro i vjeruje da se sve ovo dogodilo s nekim dobrim razlogom. Hrvoje već dva mjeseca živi u podstanarskom stanu na Trešnjevci. Pjevačica nije htjela komentirati koliko dugo zna za vezu svog supruga i Zrinke dodajući da to sad nije ni važno.
- Bilo bi jadno pričati o detaljima jer poštujem obitelj svog supruga. Sve se događa s nekim razlogom koji možda nije ni loš - kaže.
S Hrvojem je ostala u dobrim odnosima i ne smatra da je on ovom prevarom nešto loše napravio.
- Ne želim ovome pridavati pažnju jer se to događalo i ljudima prije mene. Kad se sjetim da su neke majke izgubile sinove, onda je ovo što se meni događa presmiješno - istaknula je.
Tina je dodala kako su ona i Hrvoje imali super brak te da nikad nije igrala na kartu "kučke" kako bi kontrolirala svog muškarca. Takve igrice nisu je nikad zanimale, kao što je ni sada ne zanima odnos Hrvoja i Zrinke.
- Iako se tako ne čini, nisam stala sa strane i ne prepuštam Hrvoju da odluči. Ionako je brak još uvijek u mojim rukama - kazala je. Skorašnje blagdane provest će s djecom kod svoje i Hrvojeve obitelji. Sada se želi koncentrirati na novi album i lutkarsku predstavu, čija premijera se planira za siječanj u kazalištu Trešnja.

Naši partneri pišu
Message