To je to što me zanima!

Tina se vraća: Odbila je BB, ali odlazi u novi show "BezVeze"

Manekenka će provesti šest dana u izolaciji od informacija s Mariom Battifiacom i Janom Kerekešom. Katanić je novi zabavni show HRT-a od početka 'presimpatičan'
Vidi originalni članak

Tina Katanić (31) odbila je sudjelovati u Velikom Bratu unatoč ponudi od 15.000 eura, ali zato je pristala biti dio novog showa HRT-a ' BezVeze' gdje će natjecatelji zaraditi 'samo' 7000 kuna.

Manekenka će zajedno s Mariom Battifiacom i Janom Kerekešom biti šest dana u izolaciji u samoborskoj kuriji, a zatim će ići u studio i odgovarati na pitanja Danijele Trbović.

Katanić je pristala sudjelovati u showu jer joj je od početka 'presimpatičan' i jer cijeni Danijelu kao i kolege s kojima će se natjecati, rekla je za Tportal .

Tina kaže i da je stalno informirana pa je zanima kako će se snaći u izolaciji.

- Bit će mi to eksperiment - kaže Tina koja vrijeme u kuriji namjerava kratiti kuhanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Oblivion 03.12.2015.

    Jednu od tvrdnji na koju će morati odgovoriti da li je istina ili laž: poznati politčar je uhvaćen kako vara svoju ženu s poznatom starletom i zbog toga je promijenio adresu i završio u jednom zagrebačkom hotelu"

  • fulir 03.12.2015.

    Pa koga više zanimaju normalne cure, uostalom publika to traži, koga zanima cura normalnog ponašanja, ako se slažete samo se smiješite

  • Zeleni_Zub 03.12.2015.

    Moraju samo stavit impregnaciju na zidove da ova ne posmrce sav krec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare