To je to što me zanima!

Tina Walme: Jako je radno i ne stižem ništa, ali to je za mene normalna 'radna temperatura'

Plesačica nam je ispričala sve o projektima na kojima radi, ali i otkrila tko je bio njezin favorit u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je također sudjelovala...
Vidi originalni članak

Modnu reviju branda Duchess iza kojeg stoji Snježana Mehun (49) došla je podržati Valentina Walme (29). Plesačica je zablistala u kratkoj, uskoj haljini boje kože ukrašenoj šljokicama.

Tina nam je ispričala da je oduševljena što se sve vraća u normalu i otkrila da sada ima posla više nego ikad prije.

I DALJE TAJANSTVENI Plesačica Valentina Walme ljubi glumca Marka Petrića: 'Veže nas nešto više od prijateljstva'

- Krenuli su brojni projekti, 'Tvoje lice zvuči poznato', Frankin koncert, nastupi i preko ljeta spotovi, u kojima sam i plesač i koreograf. Super mi je, jako radno i ništa ne stižem, ali to je neka moja normalna 'radna temperatura' - rekla nam je Tina.

- Sve je kao prije korone, čak bih rekla da imam više posla nego prije - kaže Tina, koja je o svojim nadolazećim projektima odlučila zasad ostati tajnovita. Osvrnula se i na svoje sudjelovanje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' i otkrila nam tko je bio njezin favorit.

-  Meni su svi kandidati dragi jer sudjelujem u tom projektu, ali Saša Lozar je definitivno zaslužio pobijediti - rekla nam je.

Večer prije, Tina se pojavila na Jana Story Hall of Fame u društvu glumca  Marka Petrića (33) , te su se mnogi pitali da li je mladi par u vezi. Za Story.hr otkrili su da ih veže nešto više od prijateljstva.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BabaYaga 19.06.2021.

    Tina, daj barem jednom uloži u kvalitetne extenzije 🤦‍♀️

  • Yeovil Town 19.06.2021.

    to je ono kada ova, lucija lugomar, lana qrcevic i slicne urlaju da ne stignu nista od posla, a jedino sto rade naslikavaju se okolo, nes ti posla

  • GH057R103R 19.06.2021.

    kud ode ovaj svijet, najbitniji ljudi su plesaci, pjevaci, glumci, a znanstvenici, učenjaci i intelektualci, njih se ni ne spominje.... stvarno jad i bijeda od svijeta.... eh i da, sise i guze pune silikona isto su visoko na ljestvici....

Komentiraj...
Vidi sve komentare