To je to što me zanima!

'Tinejdžerka' Vesna je zajahala Gorana: Ha! Jel' hoćeš još?

Otkako je Vesna ušla u kuću, Goran joj je najveći oslonac, kao i ona njemu. Iako su tijekom srijede ujutro imali nekoliko okršaja, ubrzo su se opet nastavili šaliti
Vidi originalni članak

Moglo bi se reći da je srijeda poprilično turbulentan dan za Gorana i Vesnu .

Naime, nakon pet dana spokoja i ugodnih razgovora među njima, dan su započeli turbulentno. Tijekom doručka Goran je čak malo i povisio ton na Vesnu te joj rekao da ne želi pričati o nekim stvarima  u kući koje su bile, već da želi ići naprijed.

U trenutku kad je Vesna htjela ići zapaliti cigaretu, Goran se zezao s Ivonom pa se Vesna odvezala od njega i s Antonom otišla u dvorište. Ljutito je govorila kako je Goran zbilja bezobrazan.

No samo nekoliko sati kasnije, dok su sjedili u dnevnom boravku, potukli su se jastucima. Tijekom igre Vesna je Gorana i zajahala.

- Ha. Hoćeš još - pitala ga je dok se smijala, a Anton ih je sa strane gledao.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • sprangija 02.10.2015.

    Ma kakav trend..mladji tip i starija zena,pusta tlapnja,nije ni prirodno ni normalno zena ne moze bit ni isto godiste a kamoli toliko starija od muskarca...niijedan normalan tip je nece na duze staze osim potrosit i idemo dalje,zena mora bit da ti moze rodit dijete majjku i babu vec imas

  • Dario Buden Dubec 01.10.2015.

    Poremeceni su

  • 01.10.2015.

    alo baba ponašanje ti nije primjereno godinama. čovik bi očekiva da žena u tim godinama bude primjer mlađima a ona gora od njih. sramota, ko da muškog u životu nije imala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare