To je to što me zanima!

Tito dizajn: Petokraka na kapi i noge pune celulita...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Revija koja je pobrala najviše ovacija okupljenih bila je ona dvojca Alduk i Jacić. Seve je plijenila poglede bujnim dekolteom u skupoj haljini
Vidi originalni članak

Severina Vučković (36) navlačila je oko 7000 kuna vrijednu haljinu. Pjevačica je tijekom druge večeri Nivea Cro-a-Portera nastojala izbjeći da joj kao prije dvije godine fotografi slikaju gaćice. Plijenila je poglede bujnim dekolteom, iz kojeg su joj “kipjele” grudi. S Anicom i Robertom Kovač gledala je reviju Linee Exkluziv i Borisa Pavlina. Iako još revija nije završila, Seve i Anica izjurile su iz dvorane. Čekao ih je auto. Revija koja je dobila najviše ovacija bila je ona modnog dvojca Alduk i Jacić. Dizajneri su menekenke “ukrasili” stavivši im kapice s crvenim zvijezdama i plavu maramu. Manekenke koje su nosile reviju Matije Vuice na nogama su pokazale nakupine celulita. Skromniji dekolte od Severinina pokazala je političarka Vesna Škare-Ožbolt. Sa suprugom Zlatkom uživala je u prvom redu. Iako nezainteresirani za modu, Vesna je sa Zlatkom ipak komentirala kreacije. Bojana Gregorić i Vlatka Pokos ostale su do kraja.
- Dečke, Enesa i Raula, ostavila sam doma i došla s prijateljem - rekla je nasmiješena Bojana.
- Je l’ to Uma Thurman ili Danči?” - šalili su se okupljeni vidjevši novu frizuru Danijele Trbović. Mia Begović stigla je s kćeri Maja-Lenom Lopatny.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • vagafauST 19.04.2009.

    ma šta Tito dizaj šta vi prićate pizdarije daj malo razmišljajte dok pišete nešto za javnost!

  • Brat od rođe1 19.04.2009.

    vidim po slikama da se skupile sve društveno prihvatljive osobe javnog zivota u hrvata.bolje rečeno sve hrvatine do hrvatine pa čak i moj brat robi među njima.

  • Brat od rođe1 19.04.2009.

    neće me nitko pa tako ni ovaj što briše naterat da promijenim svoj stav o petokraki.jer za mene \"U\"hrvatskoj postoi samo šahovnica,ali samo ona koja je na crkvi na markovu trgu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare