To je to što me zanima!

Tiziano Ferro: Volio bih da imam dečka, ali ga ipak nemam

Talijanski pjevač, o kojem se već nekoliko godina šuška da je homoseksualac, priznao je da bi volio imati dečka. Tiziano kaže da je trenutačno sam...
Vidi originalni članak

Već duže se ne osjećam dobro u svojoj koži. Nakon niza godina zaključio sam da je vrijeme da počnem bolje živjeti. Mnogi su mi govorili da živim dvostruki život jer volim muškarce. Volio bih da imam dečka, ali ga nažalost ipak nemam - izjavio je Tiziano Ferro u intervju za Vanity Fair. Talijanski pjevač tako je otkrio da je homoseksualac te potvrdio glasine koje kruže već godinama.

Šuškalo se da je gay

 Transvetit Mauro Coruzzi na radiju je prije tri godine rekao da se zna da je pjevač homoseksualac. Nedavno ga je jedan drugi voditelj javno zamolio da otkrije svoju seksualnost. Kružile su i glasine da se preselio u inozemstvo samo da bi sakrio da je gay. Početkom prošle godine pjevač je u posljednjoj epizodi talijanskog televizijskog showa 'Carramba' manekenku Manuelu Arcuri iznenada uhvatio za grudi. Njih dvoje su tada s voditeljicom raspravljali o tome da li ženske grudi s vremenom gube čvrstinu, oblik i privlačnost.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare