To je to što me zanima!

Tko bi joj dao 44 godine? Jenn otkrila savršene noge u minici

Odlično raspoložena Jennifer snimljena je tijekom odlaska po kavu i povratka u prikolicu. U prvom planu bila je njezina savršena linija koju duguje vježbanju
Vidi originalni članak

Nakon komedije 'We're The Millers' u kojem glumi striptizetu, Jennifer Aniston (44) posvetila se snimanju filma 'Squirrels To The Nuts'. Glumica je u petak snimljena u minici na setu u New Yorku. Samouvjereno je pozirala u kratkoj ljetnoj kombinaciji u kojoj je do izražaja došla njezina savršena linija koju duguje zdravom načinu života i prehrani te redovitim odlascima na jogu. Nedavno je priznala da se jogom rješava stresa i zaključila da ne može zamisliti život bez svakodnevnog vježbanja. Odlično raspložena Jennifer u prikolicu se vratila s kavom u ruci i mahnula okupljenim fotografima. Na setu je snimljen i njezin zaručnik Justin Theorux (41) koji ju je posjetio.

Radnja njezina novog filma vrti se oko redatelja koji se zaljubljuje u prostitutku koja želi postati glumica, a on joj pomaže u tome. U filmu glume i Owen Wilson, Cybill Shepherd i Eugene Levy.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • zgubidan dangubic 22.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pr0v0kator 21.07.2013.

    iskreno ja bi joj dao 43 godine, 8 mjeseca i 22 dana u punom mjesecu.

  • nata callahan 21.07.2013.

    frizura joj je grozna

Komentiraj...
Vidi sve komentare