To je to što me zanima!

Tko će dočekati ljeto? Zgodna mama Hajdukovca već uskočila u bikini, pa hrabro zaplivala...

Fitness trenerica i bivša manekenka Renata Lovrinčević Buljan pokazala je vitku liniju u plavom kupaćem kostimu
Vidi originalni članak

Dok veći dio hrvatske nosi jesenske jakne, bivša misica Renata Lovrinčević Buljan (47) otvorila je sezonu kupanja. Renata je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila video s plaže i pokazala kako hrabro uskače u kristalno čisto more. 

LIJEPA MAJKA HAJDUKOVCA Renata Buljan nam otkrila tajnu svoje figure: Bilo im je čudno od čega sam mišićava, a ja kopala

- Kada živiš u Dalmaciji nije rijetkost da su mnogi kao i ja otvorili sezonu sunčanja i kupanja. Ako mi je slobodan dan,a sunčan …plaža je moj odabir za odmor - napisala je Renata. 

Bivša manekenka, koja svakodnevno trenira, pokazala je utegnute noge i trbuh u plavom kupaćem kostimu. 

A osim savjeta iz teretane, Renata rado dijeli i trenutke iz obiteljskog života. Njezin stariji sin Borna Buljan, koji je nedavno proslavio 19. rođendan, zaigrat će na mjestu prvog Hajdukovog golmana. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Linz 19.04.2024.

    Japanski doktor Naru Akihito (Univerzitet u Orlandu) je na upit novinara : Da li poslije prdeža treba prati guzicu, on je odgovorio : Podapiranjem se postiže čistoća mjesta s kojeg je izašla nečistoća, i to je mjesto čisto sve dotle dok se ponovo .................................ne onečisti !!!

  • likalnik 19.04.2024.

    @Šipumiloma kaj buš ti povedal na sve to?! 😁

  • EdVu91754298 19.04.2024.

    Proslavlja titulu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare