To je to što me zanima!

Tko ima najviše pratitelja na Instagramu ove godine? Čak su dva nogometaša na vrhu liste...

Instagram je obožavateljima omogućio uvid u svakodnevni život bogatih i slavnih. Neke zvijezde u borbi za popularnost ne izostavljaju detalje privatnog života
Vidi originalni članak

Prema podacima američke stranice za analitiku društvenih medija Social Blade, najviše pratitelja na Instagramu ima Cristiano Ronaldo (39). Slijede ga Lionel Messi (36) i Selena Gomez (31). 

DOMINACIJA VIDEO Cristiano Ronaldo zabio dva gola iz slobodnjaka! Zadnji je put to uspio prije 11 godina

Prema njihovim podacima za ovu godinu Cristiano ima 624 milijuna pratitelja.

Iza njega je njegov suparnik Lionel Messi, koji broji 501 milijun ljudi. 

Na trećem mjestu je pjevačica Selena Gomez s 430 milijuna pratitelja. Zatim Kylie Jenner, koja na svom Instagram profilu broji 400 milijuna pratitelja.

PRIHVAĆA ONO ŠTO JE DANAS Selena Gomez se osvrnula na svoju staru fotografiju: 'Više nikada neću izgledati ovako'

Na listi je i još jedan muškarac, glumac i profesionalni hrvač Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock. Na Instagramu ga prati 398 milijuna ljudi. 

Tu je i pjevačica Ariana Grande s 380 milijuna pratitelja, pa Kim Kardashian s 364 milijuna pratitelja. Iza nje je pop diva Beyonce, koja ima 320 milijuna pratitelja. Nedavno je izbacila novi album 'Cowboy Carter', koji je izazvao podijeljene reakcije.

SRUŠILO SE SVE ANKETA Je li prije bilo bolje? Biste li mogli opet bez Fejsa, Instagrama i drugih mreža?

Na posljednja dva mjesta su dvije sestre, Khloe Kardashian s 311 milijuna pratitelja te Kendall Jenner s 295 milijuna pratitelja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šb-dn 07.04.2024.

    Ovo je najgora aplikacija u povijesti čovječanstva što dokazuje i ova lista. Četiri posvuduše među top 10 na svijetu a jedino u životu su napravile to da je jedna od njih snimila pornić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare