To je to što me zanima!

Tko ima, taj se hvali: Nicole u Londonu pokazala seksi noge

Kad je pjevačica vidjela da joj se izrez na haljini, dok se spuštala stepenicama, podignuo prema gore i umalo joj otkrio međunožje, prekrila ga je rukama
Vidi originalni članak

Na premijeri filma 'Men In Black 3' u pjevačicu su bile uprte sve oči. Britanski mediji pišu kako je Nicole Scherzinger, koja je zamalo otkrila previše na crvenom tepihu, prije premijere trebala izvježbati hodanje niz stepenice u odvažnoj kreaciji u kojoj se pojavila.

Dok se u vrtoglavo visokim potpeticama stepenicama spuštala prema kinu, za ruku ju je držao dečko Lewis Hamilton. Nakon što je shvatila da joj se izrez podignuo prema gore i umalo otkrio međunožje, pjevačica ga je prekrila rukama.

Nakon što se spustila, jedna od članica njezine pratnje pokušala joj je pomoći oko kreacije turskog modnog dizajnera Cengiza Abazoglua s dubokim izrezom koji je otkrivao njezine vitke noge i bedra.

Pjevačica je u filmu, u kojem glume i Will Smith i Alice Eve, utjelovila negativku Lilly Poison.

- Jako sam ponosan na Nicole, radila je zaista puno na svojoj karijeri i sjajno ju je vidjeti u akcijskom filmu. Zaista sam ponosan i nadam se da ću je vidjeti u još filmova - izjavio je vozač Formule 1.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • anana 25.05.2012.

    ja nju ne volim, jer je jednom daaaavno bivsi rekao da mu je to najljepsa zena na svijetu. ah ta zenska ljubomora :)))

  • sanjeze 18.05.2012.

    čini mi se ovih dana da noge iskaču ko iz paštete!

  • UNAUNA_1 18.05.2012.

    BAŠ JE SIROTI OVAJ HAMILTON UZ NJU.... KAK TU IMA PUNO LJUBOMORNIH BABA... ŽENSKA JE FAKAT ZGODNA KAJ BRIJETE

Komentiraj...
Vidi sve komentare