To je to što me zanima!

Tko je djevojka koja je 'smirila' Varalicu s Tindera: Voli luksuz, odmore, a njega brani od svih

Privatni život su oboje vješto skrivali, a umjesto zajedničkih fotografija, Kate objavljuje one s luksuznih odmora, večera, restorana, ali i poklona s kojima pozira
Vidi originalni članak

Ukrajinski model Kate Konlin (24) stala je uz svog dečka, Shimona Heyada Hayuta (31)poznatijeg kao 'Varalicu s Tindera'. Ona je u nedavnom intervjuu za Inside Edition, gdje je gostovala zajedno s Hayutom, rekla kako su sve djevojke koje su optužile njega za prevaru lažljivice i prevarantice.

DAO PRVI INTERVJU Varalica s Tindera negirao da je prevario žene pa 'skočio' do trgovine po novi crveni Ferrari

- Nisam prevarant i nisam lažnjak. Ljudi me ne poznaju, pa me ne mogu suditi. Bio sam samo samac, koji je želio upoznati neke djevojke na Tinderu. Nisam prevarant na Tinderu - rekao je Shimon za Inside Edition.

Inače, Shimonovu priču je javnost upoznala u Netflixovom dokumentarcu 'Tinder Swindler' u kojem glavni lik odmami žene i one mu uplaćuju novac na račun.

Kate ne sumnja u poštenje svog dečka. Ona je karijeru izgradila na naslovnicama brojnih časopisa poput Harber's Bazaar Hong Kong te Vogue Japan. Upoznali su se u studenom 2020. na društvenim mrežama, a vezu su započeli četiri mjeseca kasnije.

Privatni život su oboje vješto skrivali, a umjesto zajedničkih fotografija, Kate objavljuje one s luksuznih odmora, večera, restorana, ali i poklona s kojima pozira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 23.02.2022.

    Malo međusobnog publiciteta.

  • samodanas 23.02.2022.

    Valjda mu neće "posudit " pare

  • ATuring 23.02.2022.

    Obrazovana i marljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare