To je to što me zanima!

Tko je Iris Rajčić? Livajinu ženu zovu novom kraljicom Torcide i svakodnevno joj zahvaljuju

Iris je bodrila supruga Marka i na nedavnom derbiju protiv Dinama te ga je javno pohvalila na društvenim mrežama. Splićani i svi koji vole Hajduk, vole i bivšu manekenku s kojom se Livaja skrasio
Vidi originalni članak

Iris Rajčić (42) jedna je od najomiljenijih osoba u Splitu jer je zahvaljujući njoj njen suprug nogometaš Marko Livaja (28) ostao u Hajduku i time donio pobjedu klubu u nedjeljnoj utakmici. 

POGLEDAJTE VIDEO S IRISINOG INSTAGRAMA:

Mnogi pratitelji su na njenom Instagram profilu čestitali i davali komplimente, a ispod njezinih fotografija mogu se naći brojni komentari navijača Hajduka koji je nazivaju novom kraljicom Torcide.

Iris obožavaju mnogi navijači Hajduka jer smatraju da je ona utjecala na Livajinu odluku da ostane u Hajduku. Na svom Instagram profilu često objavljuje slike i poruke podrške suprugu.

ZASAD SE 'KRPAJU' KOD PUNICE Livaja i supruga Iris Rajčić sele u novi stan na Bačvicama: Cijena kvadrata je barem 4000 eura

Nogometaš i 14 godina starija manekenka imaju dvoje djece, Elizabet (4) i Lorenza koji je rođen početkom ove godine na čijem se krštenju pojavila i glumica Ana Gruica Uglešić. Na slavlju je nastupila i Jelena Rozga.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: 'DJEDICA NA BURZI'

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ostaonevjeran 01.05.2022.

    nesto ne stima. ovo je bilo prosle godine i pisu "zena" a na drugom clanku sutra svadba. zasto stalno naglasavate njene godine. ako se vole i postuju onda to nije relevantno.

  • negoidiz 10.12.2021.

    a nu sakupljača perja na svakoj hajdukovoj temi... patite i sakupljajte perje po međigoju

  • delta777 08.12.2021.

    Ona je bila jedna od naših najljepših misica,decentne ,prefinjene ljepote. Nije se previše eksponirala i bila je u dugoj vezi. Zašto oni ne bi mogli biti sretni ,bez obzira na razliku u godinama? Gdje to piše da muškarac mora biti stariji? neka oni uživaju uz svoju dječicu i sigurno će mu ona biti bolja potpora od neke balavice koja se samo želi producirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare