To je to što me zanima!

Tko je Maja? Lijepa Splićanka uzbunila je društvene mreže

Ispod fotografije koja je objavljena na Facebook stranici satiričnog portala Sprdex komentatori su se pitali tko je Maja Bajamić te zbog čega je ona u žiriju talent showa
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici satiričnog portala osvanula je 'fotka' žirija showa 'Zvijezde' koja je pokrenula lavinu komentara.

- Koja si ti da prodaješ pamet - stoji na fotografiji na kojoj je zaokruženo lice Maje Bajamić (26).

Neki korisnici društvenih mreža potrudili su se i 'guglali' Maju pa objasnili drugim zbunjenim komentatorima kako je riječ o bivšoj pjevačici Teške industrije.

Bilo je i onih koji su se sjetili Majinih početaka u talent showu. Naime u trećoj sezoni 'Hrvatska traži zvijezdu' bila je u četvero najboljih, a natjecala se i u prvoj sezoni.

Publici se predstavila u talent showu

U prvu sezonu prijavila ju sestra bez njezinog znanja. Maja je tada pohađala srednju školu pa je zbog toga odustala od showa u kojem je dospjela do top 15.

- Kada mi se ponovo ukazala prilika, odlučila sam da moram sudjelovati. Ipak sam već bila na fakultetu i sve je bilo drukčije posloženo, a i ja sam bila zrelija i spremnija na kritiku kakva god ona bila. Imala sam i više pjevačkog znanja i smatrala sam da imam što za pokazati - prisjetila se Maja.

Ljubav prema glazbi traje još od djetinjstva, a tada je nastupala na brojnim glazbenim dječjim festivalima i u emisijama 'Hrtić hitić' te u 'Turbo limach showu'. Kao tinejdžerica je osnovala vlastiti bend, a s VIS Gospe od zdravlja snimila je album duhovnih pjesama.

Nije se htjela 'prodati'

Kada je talent show završio, stvari nisu krenule u smjeru u kojem je ona htjela. Naime, ponude su stizale no niti jedna nije bila onakva kakvu je ona očekivala.

- To su bile samo cajke i kič - objasnila je Maja koja je nekoliko put izjavila kako se ne želi 'prodati'.

Stoga je uzela pauzu i posvetila se studiju sociologije i pedagogije. Ipak, ljubav prema glazbi bila je prevelika te je svakog vikenda putovala iz Zagreba u Split na satove pjevanja kod bivšeg frontmena grupe Stijene, Miše Limića.

Želi biti kao Josipa Lisac

Na odlaske je trošila cijelu ušteđevinu no nije joj bilo žao. S njim je vježbala samo stari rock, koji joj kako kaže, ima težinu i dušu.

- U tim godinama sam se stvarno oblikovala kao umjetnica - rekla je Maja koja je nekoliko puta naglasila kako joj je najveći uzor legendarna Josipa Lisac.

Život joj se promijenio kada joj se javio Marin Aničić s gotovim projektom i konkretnim pjesmama pop, gospel, RnB i soul žanra koje su je odmah osvojile.

U rekordnom roku napustila Tešku industriju

Zadovoljna Maja napokon je snimala pjesme kakve je oduvijek htjela. U listopadu prošle godine postala je članica Teške industrije u kojoj je došla na mjesto Lee Mijatović. U prvom spotu 'Pratim te u stopu' kojeg je snimila s rock bendom, Maja Bajamić je 'zapela' za oko muškom djelu publike, ali sreća ipak nije dugo trajala.

Već u ožujku ove godine objavila je kako nastavlja sa solo karijerom, Ivica Propadalo rekao je kako nisu kliknuli s Majom te da bend planira napraviti pauzu.

- S dečkima mi je bilo odlično. Odradili smo zanimljivu božićnu i novogodišnju turneju. U startu smo ugovorili šest koncerata. No ipak sam odlučila graditi samostalnu karijeru. Tekst i glazbu za novu pjesmu sama sam napisala - izjavila je Bajamić.

Od svibnja ju gledamo u talent showu 'Zvijezde' gdje zajedno s Tonyjem Cetinskim, Massimom, Remi i Foxom bira novu nadu domaće glazbene scene.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • sladana 27.05.2017.

    Maja je uhljeb, to je jasno k'o dan. Imala je neku dobru vezu i upala na ni manje ni više, sudačko mjesto jednog showa. I za to je vjerojatno masno plaćena.

  • laly01 27.05.2017.

    Maja savrseno izgleda..prava Splitska cura,nisu mi jasni ovi zlobni komentari o njoj ..cura govori dijalektom zato sta to zeli a ne zato sta nema kulture i nezna drukcije..

  • irinn 27.05.2017.

    Stvarno ne znam po kojoj matematici može cura koja je jučer izašla iz ovakvog show-a, biti u žiriju istog?Ajde da je kulturna i umjerena prema natjecateljima, degutantna je za slušati što od izgovora, što od nametljivo "čvrstog stava da pokaže kako ona ima stav, i gruba je prema natjecateljima maksimalno.. Mislim da si daje malo previše za pravo obzirom na svoje iskustvo i "karijeru"

Komentiraj...
Vidi sve komentare