Obavijesti

Show

Komentari 116

Tko je Maja? Lijepa Splićanka uzbunila je društvene mreže

Tko je Maja? Lijepa Splićanka uzbunila je društvene mreže
5

Ispod fotografije koja je objavljena na Facebook stranici satiričnog portala Sprdex komentatori su se pitali tko je Maja Bajamić te zbog čega je ona u žiriju talent showa

VIDEO

Na Facebook stranici satiričnog portala osvanula je 'fotka' žirija showa 'Zvijezde' koja je pokrenula lavinu komentara.

- Koja si ti da prodaješ pamet - stoji na fotografiji na kojoj je zaokruženo lice Maje Bajamić (26).

Neki korisnici društvenih mreža potrudili su se i 'guglali' Maju pa objasnili drugim zbunjenim komentatorima kako je riječ o bivšoj pjevačici Teške industrije.

Bilo je i onih koji su se sjetili Majinih početaka u talent showu. Naime u trećoj sezoni 'Hrvatska traži zvijezdu' bila je u četvero najboljih, a natjecala se i u prvoj sezoni.

Publici se predstavila u talent showu

U prvu sezonu prijavila ju sestra bez njezinog znanja. Maja je tada pohađala srednju školu pa je zbog toga odustala od showa u kojem je dospjela do top 15.

- Kada mi se ponovo ukazala prilika, odlučila sam da moram sudjelovati. Ipak sam već bila na fakultetu i sve je bilo drukčije posloženo, a i ja sam bila zrelija i spremnija na kritiku kakva god ona bila. Imala sam i više pjevačkog znanja i smatrala sam da imam što za pokazati - prisjetila se Maja.

Ljubav prema glazbi traje još od djetinjstva, a tada je nastupala na brojnim glazbenim dječjim festivalima i u emisijama 'Hrtić hitić' te u 'Turbo limach showu'. Kao tinejdžerica je osnovala vlastiti bend, a s VIS Gospe od zdravlja snimila je album duhovnih pjesama.

Nije se htjela 'prodati'

Kada je talent show završio, stvari nisu krenule u smjeru u kojem je ona htjela. Naime, ponude su stizale no niti jedna nije bila onakva kakvu je ona očekivala.

- To su bile samo cajke i kič - objasnila je Maja koja je nekoliko put izjavila kako se ne želi 'prodati'.

Stoga je uzela pauzu i posvetila se studiju sociologije i pedagogije. Ipak, ljubav prema glazbi bila je prevelika te je svakog vikenda putovala iz Zagreba u Split na satove pjevanja kod bivšeg frontmena grupe Stijene, Miše Limića.

Želi biti kao Josipa Lisac

Na odlaske je trošila cijelu ušteđevinu no nije joj bilo žao. S njim je vježbala samo stari rock, koji joj kako kaže, ima težinu i dušu.

- U tim godinama sam se stvarno oblikovala kao umjetnica - rekla je Maja koja je nekoliko puta naglasila kako joj je najveći uzor legendarna Josipa Lisac.

Život joj se promijenio kada joj se javio Marin Aničić s gotovim projektom i konkretnim pjesmama pop, gospel, RnB i soul žanra koje su je odmah osvojile.

U rekordnom roku napustila Tešku industriju

Zadovoljna Maja napokon je snimala pjesme kakve je oduvijek htjela. U listopadu prošle godine postala je članica Teške industrije u kojoj je došla na mjesto Lee Mijatović. U prvom spotu 'Pratim te u stopu' kojeg je snimila s rock bendom, Maja Bajamić je 'zapela' za oko muškom djelu publike, ali sreća ipak nije dugo trajala.

Već u ožujku ove godine objavila je kako nastavlja sa solo karijerom, Ivica Propadalo rekao je kako nisu kliknuli s Majom te da bend planira napraviti pauzu.

- S dečkima mi je bilo odlično. Odradili smo zanimljivu božićnu i novogodišnju turneju. U startu smo ugovorili šest koncerata. No ipak sam odlučila graditi samostalnu karijeru. Tekst i glazbu za novu pjesmu sama sam napisala - izjavila je Bajamić.

Od svibnja ju gledamo u talent showu 'Zvijezde' gdje zajedno s Tonyjem Cetinskim, Massimom, Remi i Foxom bira novu nadu domaće glazbene scene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama