To je to što me zanima!

Tko je nova cura Elona Muska? Mlađa je od njega 23 godine

Glumica Natasha odrasla je u Sydneyju, a preselila se u New York 2019. zbog dramske škole. Glumi od 14. godine, a utjelovila je i lik pjevačice Britney Spears u filmu 'Britney Ever After'
Vidi originalni članak

Natasha naporno radi na izgradnji svoje karijere, a iako njemu ne smeta što se sad zna za njihovu vezu, podržava njenu želju da se proslavi svojim radom, a ne kao cura Elona Muska, rekli su za strane medije prijatelji Natashe Basset (27), australske glumice koja je odnedavno u vezi s Elonom Muskom (50). Uživao je ovih dana u društvu 23 godine mlađe djevojke u St Tropezu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ručali su u skupocjenom hotel Cheval Blancu, gdje sobe koštaju oko 1300 dolara po noći, odnosno više od 9000 kuna. Musk i Bassett pili su vino, jeli pomfrit i neometano razgovarali.

Njihove fotografije objavio je Daily Mail, a dvojac je prvi put uočen skupa dok su izlazili iz njegovog privatnog aviona u Los Angelesu u veljači ove godine. 

Bilo je to samo dva mjeseca nakon što je Musk s glazbenicom Grimes (33), pravog imena Claire Elise Boucher, dobio dijete preko surogat majke.

'OBOJE SU NEVJEROJATNI LJUDI' Elon Musk o suđenju između bivše cure i Deppa: 'Nadam se da oboje mogu krenuti dalje...'

Glumica Natasha odrasla je u Sydneyju, a preselila se u New York 2019. jer je htjela pohađati dramsku školu. Glumila je u TV serijama poput 'Hail! Caesar', a utjelovila je i lik pjevačice Britney Spears (40) u filmu 'Britney Ever After'. Glumom se bavi od 14. godine, debitirala je u predstavi Romeo i Julija u kojoj je imala glavnu ulogu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasha Bassett (@natashabassett)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nap7 31.05.2022.

    Nek im je sretno

  • Iskrena mala 31.05.2022.

    Ne bih bila s njim za sve njegove pare. Lik je jednostavno r.u.ž.a.n. Svaka čast onoj koja može.

  • Saturnia Pyri 31.05.2022.

    Svaka cast doticnom gdinu na postignutom, neka druga su vremena, kad sam bila mlada i lijepa, morao je biti mlad i misicav pored mene... nekako mi se cini da se danas vise kupuje ljubav? Ona ce imati 37, u najboljim godinama, on 60... i sve vise toga ima... tek su rijetki primjeri koji doista uzivaju, a ne svodi se sve na naslikavanje pored njegovog skupog auta?!? I, ne, nema ljubomore, samo žal za nekim romantičnijim vremenima, kad je zena znala i skuhati ponesto i zasaditi cvijetak, i sama platiti piće... i kad je cvijetak bio dovoljan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare