To je to što me zanima!

Tko je novi Gospodin Savršeni? 'Dalmatinac je, ima dobro tijelo, brkove i po struci je profesor...'

Akademski je školovan, ima dobro tijelo, bradu i brkove. Tamnoput je, a faca tako tako, ali navodno gospodin ima manire, rekao je izvor blizak novom 'Savršenom'
Vidi originalni članak

Na male ekrane ove jeseni u programu RTL-a stiže treća sezona showa 'Gospodin savršeni'. Kako piše Slobodna Dalmacija, već je snimljena cijela sezona showa, a novi 'Savršeni' je po struci profesor i dolazi iz Dalmacije.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Akademski je školovan, ima dobro tijelo, bradu i brkove. Tamnoput je, a faca tako tako, ali navodno gospodin ima manire - rekao je izvor blizak novom 'Savršenom'.

Producentica cijelog ovog projekta Antonija Blaće opisala je u ožujku prošle godine kakvog muškarca zapravo traže u novoj sezoni, piše Slobodna Dalmacija

- Prijavilo dosta momaka, svi jako dobro reagiraju i žele biti dio projekta. Ne možete vjerovati koliko ljudi zapravo traži ljubav. Nije ni curama i momcima danas lako kad govorimo o ozbiljnim vezama. Međutim, kad je casting u pitanju, dozvoljavam si slobodu pa moja ekipa i ja kontaktiramo direktno i djevojke i dečke koji nam se sviđaju. Prvi kriterij je ipak ljubav. Mijo je bio mala suprotnost Goranu, što nam je i trebalo u drugoj sezoni. Sada se u trećoj trudimo pronaći opet nešto drugačiji tip muškarca - rekla je Blaće.

U vezi novog 'Gospodina Savršenog' kontaktirali smo i RTL, a oni ove informacije nisu mogli potvrditi, ali ih nisu ni demantirali.

- Gledatelji će o svim novostima u programu RTL-a biti upoznati na vrijeme kako bi mogli pratiti senzacionalnu televizijsku jesen koju pripremamo. Veseli nas interes za jedan od naših iznimno uspješnih formata - odgovorili su nam. 

POGLEDAJTE KAKO JE NIVES CELZIJUS RAZBILA BMW:

Idi na 24sata

Komentari 96

  • bounty! 30.07.2021.

    Opet 20 sponzoruse se ponizavaju i zele postati hana2. Krasno

  • sljastrava 29.07.2021.

    Obojica bezvezni,nemaju ono nešto

  • StjepanValjak 29.07.2021.

    za razliku od prva dva ovaj izgleda neće biti propalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare