To je to što me zanima!

Tko je novinarka Matea koja je oduševila u 'Zvijezde pjevaju'?

Bojan Jambrošić i novinarka Matea Šeparović oduševili su sve svojim nastupom u prvoj epizodi showa. Matea se već okušala u pjevanju, a pamte je i po tome što Bandića nije pušta na miru dok nije odgovorio
Vidi originalni članak

U prvoj epizodi 11. sezone showa 'Zvijezde pjevaju' nastupali su Bojan Jambrošić i novinarka Matea Šeparović. Danijela Martinović ih je pohvalila da su bili odlični.

POGLEDAJTE VIDEO:

@zvijezdepjevaju Matea Šeparović i Bojan su preživjeli! 🥵 #zvijezdepjevaju #hrt #glazba @bojan_jamb #mateaseparovic ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

- Bojane, dobio si jackpot ove godine. Ti si, Matea, pjevačica već polugotova. Vrlo dobro pjevaš, a možeš još i bolje. Veselim se sljedećim, ozbiljnijim pjesmama - poručio im je Marko Tolja, član žirija.

POGLEDAJTE IZVEDBE ANKETA Koji par iz 'Zvijezde pjevaju' vam je bio najbolji?

Matea i Bojan su dobili 20 bodova pjevajući pjesmu 'I Will Survive', Glorije Gaynor.

- Rekli su mi da ne smijem komentirati mentore, ali moram. Matea, odlična si i mislim da Bojan ima dosta prostora za napredak - šalio se Mario Battifiaca

Novinarsku karijeru Matea je započela još kao studentica na RTL-u, pa je radila u N1, kratko i na UNA TV-u, a sada je na HRT-u. 

Matea se ove godine u Malom Prologu udala za Darka Šeparovića, pisca i pjesnika. Publika ju pamti i kao novinarku koja je neumorno postavljala pitanja Bandiću inzistirajući na odgovorima. 

Već se okušala kao pjevačica sudjelujući i u emisiji The Voice. Iako je ispala nakon prve emisije, dobila je pohvale Tonyja Cetinskog. 

TEK SE UPOZNALI Mentor Bojan i učenica Matea Šeparović zaigrali kviz: Hvališ se vinom, a nisi niš' donesla

POGLEDAJTE VIDEO: EKSPERIMENT POČINJE USKORO

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Libinje 09.10.2022.

    Ja cu ponoviti a vi opet obrišite. Vi se sami pitate , tko je novinarka?Pa zvijezda pi vama . Ni šira obitelj je ne zna , glavno da je zvijezda .

  • Car Mrgud 09.10.2022.

    U jednom staračkom domu korisnici su, navodno, od muke počeli bacat zubala u televizor jer nisu mogli nać daljinski da prebace program sa ovog užasa...

  • 09.10.2022.

    Zvijezda , a ni vi ne znate tko je ova

Komentiraj...
Vidi sve komentare