To je to što me zanima!

Tko je prava faca: Kanye vozi Mercedes vrijedan 9,1 mil. kn

Njegov Mercedes McLaren SLR Stirling Moss kojim se vozio po Cannesu postiže brzinu od 349 kilometara na sat što može svega nekoliko automobila na svijetu
Vidi originalni članak

U sklopu filmskog festivala u Cannesu svake se godine organizira dobrotvorna večera i aukcija amfAR. Svatko tko se odluči pojaviti na večeri na neki način mora pokazati da je dovoljno bogat za to. Kanye West (33) nije štedio kad je riječ o pokazivanju imovinskog statusa. 

Reper je obukao skupi smoking i na večeru se dovezao u sportskom automobilu marke Mercedes vrijednom čak 9,1 milijuna kuna. Njegov Mercedes McLaren SLR Stirling Moss može postići brzinu od 349 kilometara na sat što može napraviti svega nekoliko automobila na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • _july_ 21.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PrljavoKazaliste 21.05.2011.

    i znaci preselijo se u BOBlingen.U Njemacku.I dobio radnu vizu. Inace nemoze voziti auto.OSIM- ako nije Rent-a-car. Kupio je on moj..... na njemackim tablama.

  • user_93703 21.05.2011.

    Koja pilaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare