To je to što me zanima!

Tko je tu koga kopirao? Maja Šuput i Indira Levak 'svijetle'

NEON JE U MODI Maja je, nakon što je Grubnić prekinuo suradnju s Indirom, Modnog mačka prisvojila sebi, a dvije plavuše sad imaju i identične fotografije...
Vidi originalni članak

Tko je bio prije – Maja Šuput ili Indira Levak. U estradnoj verziji 'Ratova zvijezda: Klonovi napadaju' ipak Maja Šuput (38). Svatovska pjevačica naslijedila je modnog stilista Marka Grubnića (35) od Indire Levak (44).

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Indira i Marko godinama su bili nerazdvojni, dok između njih iznenada i misteriozno nije pukla suradnja, a onda ga je prisvojila Maja Šuput, koju pak modni stilist više razodijeva nego odijeva. 

'MAJIN PAZAR' Šuput je sad dečku postala šefica, preprodaju i natikače

No Maji se takav golišavi stil očito sviđa. Šuput je ovaj put preduhitrila Indiru s fotografijom kojom promovira svoj novi biznis - mikrofone koje je 'dizajnirala' po cijeni od 365 kuna, a slični se na internetu mogu nabaviti po deset puta nižoj cijeni. Osim mikrofona, nudi i natikače, kape...

Ista ideja: Maja s neonskim znakom promovira mikrofone, a Indira svoj novi album ‘Valkyra

Obje pjevačice su se zakačile na svjetleće međunožje u stilu Jedijeva mača. Šuput je prva isfurala 'mač' prije nekoliko dana, a nakon nje i Indira koja promovira svoj solo album 'Valkira'.

SVE ZA FANOVE Mikrofon Maje Šuput govori svim kupcima da ih jako voli...

Revni Grubnić, koji je Maji držao svijeću na ljetovanju s njezinim zaručnikom Nenadom Tatarinovim (34), 'dao joj je ruke' i na snimanju reklame za mikrofone pa je ležeći na podu pridržavao svjetleće slovo 'M'.

VIDI OVO! Bolesno bogate: Ove manekenke zarađuju milijune

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Berger117 15.09.2018.

    a koja to ne voli mikrofon;))) kad ga se dočepaju i one šta neznaju pjevat jako im se omili tztztztzzzzzzz

  • lorenabg 15.09.2018.

    Ma Maja kopira sve...

  • sonja1234 15.09.2018.

    prodaje se reflektirajući prsluh za maloga psa.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare