To je to što me zanima!

To mu je nova djevojka? Ervin je pozirao s bujnom ljepoticom

Nakon što je priznao da je njegov odnos s Barbarom Šegetin isključivo prijateljski, Ervin je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj pozira s tajanstvenom crnkom u noćnom klubu
Vidi originalni članak

Sarajevski zavodnik, koji se u BB kući hvalio kako je bio s preko 500 žena, izgleda opet nastavlja tamo gdje je stao prje ulaska u reality show. Nakon što je priznao da je njegov odnos s Barbarom isključivo prijateljski, Ervin Mujaković objavom na Facebooku dao je naslutiti da u njegovom životu ima nešto novo na ljubavnom planu.

Objavio je fotografiju na kojoj pozira s atraktivnom i bujnom crnkom koja ima izrazito pune usne. Par je snimljen u noćnom klubu, a na 'fotki' djeluju jako prisno. Dok su sjedili, on je nju obgrlio oko leđa, a ona je njemu držala ruku u krilu.

 

Znači li to da je Ervin napokon odustao od Barbare i da u njegovom životu postoji nova ljubav, tek treba vidjeti, ali sudeći po fotografiji, u novom društvu djeluje izrazito zadovoljno. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • black_cat 15.02.2016.

    meni Ervin izgleda malo-umnoo..

  • kung fu panda 13.02.2016.

    ovi Ervin baš nije zelen čovjek obožava plastiku

  • vrdoljak96 12.02.2016.

    zasto od glupih,nebitnih i maloumnih ljudi radite neke "poznata lica" ili "zvjezde"...boli nas racku za njih shvatite, njima ako ste dali medijski prostor nabijem vas i njih...pozz

Komentiraj...
Vidi sve komentare