To je to što me zanima!

'To nije bilo normalno': Will Smith oduševljen Subašićem

Bio je to za mene najmoćniji, najposebniji trenutak prvenstva, otkrio je Will te dodao kako će u finalu, što se tiče navijanja, ostati 'neutralan'
Vidi originalni članak

Američki glumac i glazbenik Will Smith (49) te njegove kolege Nicky Jam i Era Istrefi pobrinuli su se za dobro raspoloženje na  predstavljanju službenog programa finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Suba: Poštujem Fifina pravila, ali majicu s Hrvojem ne skidam

Spomenuti trojac zaslužan je himnu prvenstva naziva ' Live it Up', a istu će izvesti u nedjelju prije finalnog 'okršaja' između Hrvatske i Francuske. Will Smith je već sada 'nabrijan' na nogometni spektakl.

- Zato smo ovdje, ovo je Svjetsko prvenstvo, sve je puno sjajne energije i emocija - kazao je i otkrio koji je trenutak prvenstva za njega bio poseban. Naime, Amerikanca je posebno zadivio Danijel Subašić (33).

VIDEO: BOCOM PO GLAVI Suba Lovrenu: Years?! Kakav years? Pričaj hrvatski, čovječe

- Oduševio me vratar hrvatske reprezentacije u susretu protiv Rusije. Gledao sam tu utakmicu i kada se on ozlijedio mislio sam kako Hrvatska nema šanse za pobjedu. Ipak, on je čudesno branio, a u tom trenutku sam pomislio kako to nije normalno. Bio je to za mene najmoćniji, najposebniji trenutak prvenstva - otkrio je Will te dodao kako će u finalu, što se tiče navijanja, ostati 'neutralan'.

VIDI OVO! Ove tri poze u seksu frajeri najviše vole. 

Riješite zabavan kviz i otkrijte koji ste okus sladoleda! 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bree77 14.07.2018.

    Zašto neutralan Wille pobogu?

  • nikluk20 14.07.2018.

    slobodno nemorate izvesti "pjesmu"....:P moglis te to i bolje odraditi....

  • luna5 13.07.2018.

    a tko nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare