To je to što me zanima!

To se ne smije! Rihanna gurala glavu striptizeti među noge...

Pjevačica je uživala gledajući striptizete u londonskom noćnom klubu. Davala im je novac, stalno ih je dodirivala, a jednoj od njih gurnula je glavu među noge
Vidi originalni članak

Pjevačica je u londonski striptiz klub 'Stringfellows' stigla u društvu bivšeg dečka Matta Kempa (27) i svoje glazbene ekipe. Vidjevši plesačice u toplesu, Rihanna (23) se nije mogla suzdržati. Stalno ih je dodirivala rukama, a u jednom trenutku čak je gurnula svoju glavu među noge jedne od  striptizeta.

- Rihanna nije mogla odoljeti davati im novac i gledati djevojke u akciji. Izbacivači nisu bili sretni zbog toga što ih je neprestano dodirivala, ignorirajući sva upozorenja. U jednom trenutku gurnula je glavu među noge jedne od plesačica - rekao je nepoznati izvor za britanski The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_120602 14.10.2011.

    to je bas cool za nju

  • Faustina009 14.10.2011.

    Pratim tu Rihannu i njezino ponašanje od onda - kada je bilo objavljeno da ju je dečko pretukao pa do danas i mogu samo reći da se toj ženi nešto u glavi poremetilo, stalno radi nekakve excese kao d aželi privući pažnju na sebe svaki dan i da se to prikaže u svim medijima..Kao da nije preboljela toga dečka koji ju je pretukao...Žalosno što sam to napisao,,ali često se događa da se žrtve nasilja ne mogu odvojiti emocionalno od nasilnika.

  • Feel 14.10.2011.

    a fkt je odurna

Komentiraj...
Vidi sve komentare