To je to što me zanima!

To što se dogodilo Foxxu moglo se dogoditi bilo gdje i bilo kome

Nemili incident postao je tema brojnih svjetskih medija, a sada se o cijeloj situaciji oglasio i Milan Perić, u čijem je restoranu napadnut holivudski glumac
Vidi originalni članak


Napad na bilo kojoj osnovi koja čini čovjeka različitim od nas uvreda je za društvo, rekao je za godubrovnik.com Milan Perić, vlasnik restorana Marianno u kojem je holivudski glumac Jamie Foxx (49) doživio vrijeđanje na rasnoj osnovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zato me i ljuti što se to dogodilo u našem gradu. Dubrovnik je velik grad upravo zbog ljudi u njemu, ali i broja stranaca koji ga posjete. Svima je jasno da ne možete utjecati na ovakve situacije i da se to moglo dogoditi bilo gdje i bilo kome - dodao je.

- Tijekom incidenta nisam bio u prostorijama sale nego u uredu, ali je moj tim odmah reagirao, a Jamie, iako je bio vidno šokiran, svojim pozitivnim stavom nije dopustio da ga ovakva nepristojnost ometa - kaže vlasnik restorana. Boji se, priznaje, da bi mu nemili događaj mogao ugroziti poslovanje.

- Ovakav incident mogao je jako loše utjecati na rad restorana, što bi moju viziju o restoranu s hrvatskim proizvodima i jednom pričom koja za sobom povlači ljude iz svih dijelova Hrvatske, srušilo u vodu - zaključuje.

Glumac se dan nakon incidenta vratio u restoran, a na društvenim mrežama je naglasio koliko uživa Hrvatskoj.

- Mogu samo reći da je Jamie jako karizmatičan lik koji uživa u svom životu, a upravo je takav i naš grad. Karizmatičan, energičan i pozitivan, prepun povijesti i života u kojem bi svatko uživao - zaključuje Perić. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • MazingazBone 23.02.2017.

    Welcome to Croatia

  • talman 23.02.2017.

    Tko vjeruje novinarima budalica je

  • ćeprolje 23.02.2017.

    Dobio što je tribao

Komentiraj...
Vidi sve komentare