To je to što me zanima!

Todorićeva Milica: Meni su se baš svi bili upucavali...

Beograđanka Milica Mihajlović, nekad draga i pristupačna djevojka, nakon početka veze s Todorićem promijenila je sve brojeve telefona
Vidi originalni članak

Po čemu se razlikujem od drugih djevojaka? Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam cool. Ovo nije oglas za udaju, samo sam iskrena, rekla je Milica Mihajlović (24) u intervjuu srpskom izdanju Maxima. Za muški časopis beogradska manekenka i studentica menadžmenta slikala se u studenom, a ni dva mjeseca poslije slavila je Novu godinu u New Yorku s mlađim sinom najbogatijeg Hrvata, Ivanom Todorićem (25). Djevojka koju poznanici opisuju kao izrazito simpatičnu i pristupačnu otad je promijenila sve brojeve i postala nedostupna.
- Upucavali su mi se svi koji imaju dovoljno testosterona i hodaju na dvije noge. Zanimljivo je da debeli vlasnici jahti obično ne 'muvaju’, nego su 'muvani’ i 'smuvale’ su ih izgladnjele žene te su obično i zauzeti. I to traje dok one ne postanu deblje od njih. Sebe ipak svrstavam u drugu skupinu sretnica koje mogu uživati u slobodi izbora: zgodni barmen, požrtvovni tjelohranitelj, tajanstveni surfer... - pohvalila se Milica, koja naprosto obožava hippy atmosferu španjolske Ibize. A što ako muškarac ne spada ni u jednu od navedenih kategorija?
- Ide zima pa su čvarci više na cijeni od jahti. To je najveći plus za žene, osim ako slučajno imate i avion da se prevezemo na neku bolju geografsku duljinu i širinu. U toplije krajeve - rekla je Milica. Njen novi dečko joj, srećom, može ispuniti i tu želju.

BUDUĆA MENADŽERICA
Milica je studentica beogradskog Fakulteta organizacionih nauka (u Hrvatskoj bi to bio menadžment) i kaže da je to najbolji fakultet.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • bigblue 24.04.2009.

    @ Denč - u pravu si, samo ne bilo kakav, nego đavolji odvjetnik...

  • Puh 24.04.2009.

    laže i samo laže, ja znam da se ja nisam njoj upucavao :)

  • miki1988 24.04.2009.

    \"Po čemu se razlikujem od drugih djevojaka? Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam cool.\" Nije spomenula da je UMIŠLJENA do bola!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare