To je to što me zanima!

Toksična avantura: Britney je pristala na kupku od izmeta

Johnny Knoxville zatvorio ju je u kemijski zahod i lansirao nebu pod oblake. Kad se zahod prestao ljuljati vrištala je. Za 'nagradu' ga je udarila šakom u međunožje
Vidi originalni članak

'Jackass' ekipa poznata je po psinama koje izvode i nasmijavaju gledatelje, no Britney, koja je sudjelovala u njihovom skeču, nije se uopće smijala. Prije gostovanja u Jimmy Kimmel showu, pjevačicu su zatvorili u kemijski zahod koji su pričvrstili na rastezljivu užad i lansirali je nebu pod oblake. Dok je išla prema gore sve je bilo u redu, no kad se užad trznula i počela vraćati prema dolje, Britney Spears (29) okupala se u izmetu kojeg je kemijski zahod bio pun. 

- Bojiš li se visina? Vrtuljaka? Kakice - pitao je Johnny Knoxville (40) pjevačicu prije nego se odlučila upustiti u toksičnu avanturu. 

Kad se zahod konačno prestao ljuljati istrčala je van iz njega i počela vrištati. Bila je prekrivena izmetom. Naganjala je dečke iz 'Jackassa' koji su se kočili od smijeha, i na kraju je Knoxvillea šakom udarila u međunožje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Sinovi Oluja 31.03.2011.

    Hahaha pogledajte fim jackass 3D pa ce vam sve biti jasno ,ubacen je kadar kad je steve-o letio ali bio je vezan inace bi letila po kucici kao luda sranje lose fuj

  • mooc 31.03.2011.

    ma bzv brate,radje do sebe slusam krave kako mucu i udaraju po prikolici ;)

  • matea rataic 30.03.2011.

    ovo nisu bila govna,osim ako netko kaka vodu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare