To je to što me zanima!

Toksikološki nalaz: Peaches Geldof umrla od predoziranja

Kći glazbenika Boba Geldofa je, podsjetimo, pronađena mrtva 7. travnja u svojoj kući u Wrothamu. Njezina majka Paula Yates također je umrla od predoziranja
Vidi originalni članak

Peaches Geldof (25) umrla je od predoziranja heroinom, piše Times. Times tvrdi da je to pokazao toksikološki nalaz koji će policija službeno objaviti u četvrtak. Kći glazbenika Boba Geldofa je, podsjetimo, pronađena mrtva 7. travnja u svojoj kući u Wrothamu. Povijest se izgleda ponavlja jer je i majka Peaches Geldof Paula Yates (41) umrla od predoziranja heroinom. Peaches se godinama borila s ovisnošću, a 2008. godine su je morali i oživljavati nakon što je prestala disati. Iza sebe ostavila je supruga Toma Cohena i sinove stare 11 i 23 mjeseca. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • kamen sa srca 02.05.2014.

    Ako si već u banani zbog nečega i drogiraš se,ipak mi je sve to sebično jer ostavljaš djecu na milost i nemilost drugima.

  • _petra_ 02.05.2014.

    a kad sam ja to napisala vidjela sam kom.

  • mrcool 02.05.2014.

    Ne postoje genetske predispozicije kada je droga u pitanju, to su budalaštine. Pokojna Peaches je klasičan primjer osobe koja je odrastala okružena narkomanima. Logično je da je vrlo mlada upala u svijet droge. U svakom slučaju je ova priča užasno tragična. Jadna djeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare