To je to što me zanima!

Toliko očito: Svi su primijetili da Alexandra ne nosi grudnjak

Alexandra Stan u Jutarnji show Antene Zagreb stigla je bez grudnjaka. Rumunjska pjevačica kaže da je za uspjeh njezina megahita 'Mr. Saxobeat' najzaslužniji Bog
Vidi originalni članak

Rumunjska zvijezda Alexsandra Stan (23) gostovala je u petak ujutro kod Barbare Kolar u Jutarnjem showu Antene Zagreb. Simpatična i razgovorljiva pjevačica najavila je svoj večerašnji koncert u zagrebačkom klubu Roko. Stigla je u društvu svog oca i kolege saksofonista, a odmah po njenom dolasku redakcija se nakrcala uglavnom muškarcima. Čim se njezina prva fotografija pojavila na Facebooku svi koji su bacili oko na Rumunjku uglavnom su primijetili istu stvar, sitna je, mršava i ne nosi grudnjak.

Barbara je Alexandri dala priliku i da svim zlim jezicima koji tvrde su njene pjesme 'puno produkcije i malo glasa', dokaže suprotno. Alex je zapjevala i iznova ostavila sve prisutne bez daha. Doznali smo i da ova krhka djevojka ima vrlo zdrav apetit. Barbara ju je ponudila pravim hrvatskim doručkom, a među ponuđenim delicijama Alexandra se najviše oduševila čvarcima, koji se u Rumunjskoj zovu žumeri i jednako se dobro slažu s lukom. Alexandrin je tata čak odbio uzeti čvarke kući jer i sam za vikend organizira kolinje. 

Osim čvaraka Alexandra obožava i muževne muškarce, a zaključila je kako ih je Zagreb krcat. Barbara joj je dala i zadatak da između sedam ponuđenih poznatih Hrvata procijeni tko je 'za bacit', a tko za 'nabacit'. Između Mamića, Gibonnija, Vukušića, Ciganovića, Grubnića i Stankovića bilo je za očekivati da će pobjedu odnijeti Aleksandar Stanković, imenjak, prezimenjak i očito Alexandrin 'daleki rođak', seksi i ćelav, baš kakve voli, priznala je.

Nakon druženja na Anteni svi su došli do istog zaključka, u petak navečer svakako treba otići na njezin koncert u Roko. Alexsandra je izjavila kako ogromnu energiju crpi od publike. Ne želi od koncerta raditi cirkus već samo želi pjevati i plesati s ljudima koji vole njenu glazbu. Rekla je da je za uspjeh njezina megahita 'Mr. Saxobeat' najzaslužniji Bog koji joj je dao puno sreće.

- Puno ljudi pokušava raditi isto što i ja. Mi smo stvarno uložili puno vremena i truda u tu pjesmu, ali svjesni smo da je presudna bila sreća - zaključila je Alexandra.

Idi na 24sata

Komentari 200

  • Faktor-S 02.12.2012.

    baš je slatka i simpatična.

  • wortexhole 01.12.2012.

    Baš su joj PERKY cikice, puno ljepše nego one naše napumpane i one susjedne naduvane, kojima sve kipi iz dekoltea. Aleksandra ima i u glavi i u tijelu, a ove naše brate mili samo u sisama. Živi primjer je Nives Celzijus, to će nas predstavljat na Eurosongu, ona kao ima klubskog iskustva. Iskompleksirane domaćice koje ne znaju šta bi sa sobom,. Bolje da pletu goblene doma, za drugo i nisu. Jedino koga poštivam je Leonarda Boban, to mi je žena na mjestu koja ima što za reć i ne mlati praznu slamu, a i ne može se ju baš vidjet po žutoj štampi.

  • ĐinoKostelec 01.12.2012.

    sklnfhkngengek gotov sam:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare