To je to što me zanima!

Toliko su bliski: Kim i Kanye nose slične zlatne narukvice

Ako je suditi prema nedavnim napisima u stranim medijima, zlatna narukvica neće biti jedini nakit koji će Kim nositi. Reper navodno ima u planu zaprositi starletu
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme na brojnim događanjima pojavljuju se u istoj odjeći, a svoju bliskost ovaj mladi par odlučio je pokazati na još jedan način. Kim Kardashian (31) na Twitteru je objavila fotografiju sličnih zlatnih narukvica koje nose i ona i Kanye West (35), njezin dečko. Kim se pohvalila kako uživaju na piću u New Yorku. 

Ako je suditi prema nedavnim napisima u stranim medijima, zlatna narukvica neće biti jedini nakit koji će Kim nositi. Kanye je planira zaprositi kad se i službeno okonča njezin brak s Krisom Humphriesom. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • japanokinez 30.07.2012.

    Naruknice ne da su slične nego su potpuno iste!!!! Identične za ne vjerovati.

  • Chimpa_1 30.07.2012.

    Skinula sam njihovu Kardashians emisiju reko da malo vidim osim slika kako Kim ovako se ponaša i to, kad ono.. dvije epizode sam pogledala, dosadna, dosadna, dosadna, iritantna i ne znam koji muškarac bi ju trpio dugo... al da je lijepa, jeste. No ipak meni osobno kolko god netko bio prekrasan kad je iritantan i glup sve to padne u vodu.

  • tinachhh 30.07.2012.

    tak smo i dečko i ja bili slični jer nismo nosili nikakve narukvice :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare